anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut, am patit ceva și nu prea stiu ce sa fac. Deci voiam să-mi iau iubita acasă să se mute la mine de tot să trăim împreună, dar aseară și-a tras-o cu vecinul ei care are dublu vârsta pe lângă ea și mine. Era amețită fiindcă consumase niște alcool, dar nu era beata ceea ce presupun ca inseamna ca tot era conștientă de ce se întâmplă. Pare să regrete acum și a spus că înțelege dacă vreau sa ma despart de ea și să nu mai vorbesc cu ea. Întrebarea mea e, ar trebui să o iert? Sincer o iubesc foarte mult dar nu stiu daca ar trebui să o iert fiindcă ma doare rau ce a făcut.

7 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Sincer, nu cred ca ar trebui sa o ierti, ca data viitoare si-o trage cu vecinii tai, daca-i obisnuita sa consume alcool si cum tu nu o satisfaci sexual, cauta sex la altii.
Oamenii la betie spun adevarul!

| ania a răspuns:

Daca va pocaiti amandoi mai aveti sanse.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Violleta2022):

Buna Violeta, de obicei nu consumă alcool dar a fost ceva ocazie speciala de data asta. Oricum, am 17 ani și sincer n-am mai trecut prin asta și când fosta mea iubita a murit ea m-a scos din depresie. Și la partea cu sexul pot să o satisfac, trebuia doar să o aduc la mine acasă mai intai, m-aș fi dus eu direct la ea dar e dificil cu drumul fiindcă e departe și trebuie să iau nu stiu ce mașini și trenuri, ma rog. Vecinii mei au neveste și copii deci ma îndoiesc ca se întâmplă, și de data asta sunt langa ea deci nu o să o las să mai faca prostii. Oricum mersi de răspuns, apreciez.

anonim_4396

Scuze, voiam să zic ca dacă o aduceam de data asta nu aș m-ai fi lăsat-o să facă prostii fiindcă as fi fost lângă ea. Sunt nou pe site-ul asta si nu vad opțiunea să editez comentariul.

anonim_4396

Acum ma tot suna dar nu îi răspund, și imi da mesaje ca regreta. Sincer nu mai am încredere în ea și nu mai cred nimic din ce imi spune.

| Aasdfghj a răspuns:

Buna! Astfel de lucruri nu se iarta. Treci mai departe. Cum s-a intamplat acum se mai poate intampla oricand. Inseamna ca nu te respecta si nu te iubeste.

| Violleta2022 a răspuns (pentru anonim_4396):

La 17 anisori nu poti sa aduci pe nimeni la tine sa traiti impreuna, ca tu insuti esti minor si esti sub tutelea parinteasca.
da-i pace fetei aleia, vezi-ti de scoala si duap majorat aduci pe cine vrei acasa, cand vei fii capabil si legal, vei pute aface acest lucru.