Mai interesant ce zici aici. Vrei anumite lucruri, dar in acelasi timp doresti si altceva. Vrei o mica schimbare, ( din cate am inteles ). Un sfat de la mine ar fi ca, inlegatura cu iubirea, aceasta vine de la sine odata si odata. Fiecare pe acest pamant are perechea lui, care vine odata cu iubirea cea adevarata. Ca ai avut ghinionul acesta sa te indragostesti de persoane gresite, n-ai ce face. Intr-un fel, daca ai intreba pe cei de pe TPU, ti-ar raspunde la fel. Majoritatea trecem pan asa ceva. Revenind la ideea de iubire, incearca sa nu te mai lasi asa dusa de orice baiat care iti iese in cale ca sa nu mai patesti asa ceva. Poti ramane cu prieteni, sa iesi in oras, sa ai activitati fel si fel de cu ei, sa te simti bine incontinuare cu ei, dar in acelasi timp poti alege si un drum in viata, un ideal. Ca de exemplu exista ideea aceea ca, munca este munca, iar distractia e distractie. Daca tii la aceasta vorba cu seriozitate vei observa ca vei reusi. ( Asta am spus fiindca ai talent la scris asa cum ai zis, si de ce nu sa iti dezvolti acesta talent ).
Hai sa ne intoarcem la ideea de a iubi. Crede-ma, sa iubesti, nu se invata asa ca pe o lectie de scoala. Ci ea mai degraba se simte, se traiesti, si totul vine de la sine. Sentimentul pur de iubire el te indruma cum sa iubesti. Si acest sentiment il vei simti atunci cand vei intalni persoana ideala. Nu stiu daca ma intelegi, dar incerc sa explic dupa cum pot. Deci nu se invata, iubirea izvoraste la un moment dat si apoi ea se traieste. Restul vine de la sine!
Sper sa te fi ajutat cu ceva. Tine minte, iubirea nu se invata, ea se traieste. Incearca sa nu te mai lasi dusa de fel si fel de baieti. Cel care crezi ca este la locul lui, acela este bun. Tineti prieteni aproape, simte-te bine cu ei, caci timpul e scurt si zboara repede.
Este varsta la care fiecare simte chemarea iubirii, si fiintele slage isi fac din aceasta chemare o preocupare principala!
Fiintele puternice si foarte inteligenta infrang aceasta chemare naturala alegand sa se dedice propriului viitor!
Tu ce esti?
O cutie de conserva aruncata pe o apa care curge, sau esti un crucisator care se impune?
Da e gresit, nu e bine sa te izolezi, de ce sa faci asta? parerea mea este ca nu ai gasit inca persoana potrivita care sa merite sa te iubeasca, imi dau seama din ce ai scris ca esti o fata sensibila si mai speciala, si nu poti sa fi multumita cu iubirea ce ti sa oferit pana acum. Iti doresti sa fi sarutata si stransa in brate, stiu cum e, eu sunt baiat si imi doresc si eu aceas lucru, dar pana acum nu mi s-a implinit aceasta dorinta, iar singurul lucru pe care il pot face este sa astept deoarece si eu am avut parte de dezamagiri ca si tine si oarecum ma regasesc si eu in ce ai scris aici, izolarea nu este o optiune buna deoarece astfel nu vei gasi ceea ce iti doresti adica sa fi stransa in brate si pupata pe frunte iar izolata nu vei face decat sa traiesti cu aceste dorinte care se vor marii pe zi ce trece, traieste doar normal si ai rabdare sa iti iasa in cale iubirea adevarata care sa te merite, eu am rabdare, nu stiu cand va aparea, dar sunt sigur ca va aparea. Eu iti spun ca si cand mi-as spune mie sperand astfel sa te ajut cum pot eu mai bine numai bine iti doresc si fi fericita, traieste frumos si asteapta sa vina de la sine dragostea adevarata.
La multi ani si un 2013 fericit, te-am pupat bye bye