| MDSanonim a întrebat:

Salut am si eu o intrebare.Tin sa precizez ca nu sunt un baiat timid.M-am mai bagat in vorbe cu diferite fete pe fb.Stiti voi cum e "Hei ce faci?"Bine tu"Fac...".Eu aici ma blochez mi s-a intamplat sa zica ca ori nu face nimic ori se plictiseste ori alte rahaturi, cam ce sa fac, sa schimb eu subiectul sa o intreb ce ii place si chestii din astea? Bun sa zicem ca am ajuns cu ea intr-un punct si sunt sigur ca ma place.Cam cum sa o iau? Sa ii zic ca o plac si apoi sa mai bag alte vrajeli,practic sa o iau pe ocolite si apoi sa o intreb daca vrea sa fim impreuna? Cu unele mi-a iesit pe Facebook, cu altele am iesit in oras.Dar daca ies in oras, practic sa fac acelasi lucru, sa o intreb mai direct?

5 răspunsuri:
| RemusFlo a răspuns:

Si eu sunt un tip destul de timid, iti recomand sa vorbesti cu fete pe care le cunosti cat de cat iti va fi mult mai usor happy, si daca iti place de o fata i spui pur si simplu ca o placi, apoi daca ea iti spune ca nu te place nu e nimic, vorbesti mai mult cu ea si pana la urma o sa simta si ea o atractie fata de tinewinking.

| MDSanonim explică (pentru RemusFlo):

Ai inteles gresit, nu sunt un baiat timid.Am zis doar ca sunt anumite puncte la care ma incurc atata tot.Am mai avut prietene, nu e prima data.

| OldSoul a răspuns:

Simplu, ii spui ceva gen ca iti pare o tipa interesata si ca vreti sa va cunoasteti mai bine, in realitate.
Sau, eventual daca vrei sa o scoti in oras ii spui ceva gen "Stii eu merg sa... vino si tu, asta desigur daca vrei si daca nu iti e frica de mine laughing"
Nu trebuie sa-i spui ca o placi sau nu, ea trebuie sa-si dea seama singura de asta, daca ii spui ca o placi nu prea mai are acelasi farmec.

| MDSanonim explică (pentru OldSoul):

laughing
Asta zic, am dat de tipe mai batute in cap ca si mine care nu se prind.O iau asa indirect? Cum am zis simplul hei cf, bine u(sti la ce ma refer).O iau cu subiecte din astea, ce iti place sa faci ce muzica asculti si apoi mai personale? Eu asa fac de obicei vrajeli simple si apoi "aprofundez"

| OldSoul a răspuns (pentru MDSanonim):

Eh, unele sunt mai perspicace, se prind, altele sunt mai prostute si nah. Am mai dat si eu peste astfel de tipe laughing