| MarioStrepede125 a întrebat:

Salut,am si eu o nelamurire si vreau sfatul cel mai bun a unei persoane fie barbat sau femeie.
Mama cand m-a nascut am fost prematur la 900g, am stat la incubator, am avut probleme pe la 2 sau 3 luni.
Acuma ca am crescut nu spun neaparat ca este ciudat dar la 18 ani ai mei penisul meu masoara 13cm si imi este rusine cu el, maine ma intalnesc cu o fata de 19 ani si fata pe langa mine este mai plinuța (nu ma refer grasa) dar are fundul mai mare etc față de unele fete si aici vorbesc de contactul sexual cu acea femeie.
Prima oara am facut-o cu o fata de 18 ani si din pozitia 69 sau capra cum ii zicem nu am rezolvat nimic cu 13cm, fata aceasta fiind mai plinuța puțin ce as putea eu sa fac..., cu 13cm imi este imposibil sa fac vreo fata fericita, poate pe cele de 13, 14 ani...
Problema este ca este si subțire... adica 13cm inteleg dar la grosime tot subtire este.
Soluții? Ce as putea sa fac, cum sa fac?
Vreau si eu sfatul frumos spus de la o persoana care stie si chiar de la fete.
Dau funda.
Va multumesc frumos, o seara frumoasa.

2 răspunsuri:
| Lety20 a răspuns:

Ieri am citit o postare in Facebook. O femeie din România cerea disperata un sfat, nepotul ei de 26 ani e in coma pentru ca si-a injectat in penis ulei vegetal. A nimerit intr-o vena prin care uleiul s-a urcat la cap, la tomografie i-a gasit bule de ulei. Nu se stie de ce a recurs la asa gest, se presupune ca din cauza unei fete.
Apropo, remediul acestea l-a gasit in internet.

Citeste despre dimensiunile vaginului si punctul G si vei intelege ca nu lungimea conteaza.

| MarioStrepede125 explică (pentru Lety20):

Asta mi-a si tata, trebuie sa stii sa te misti dar din ce pozitii sa ma descurc si eu cu 13cm e imposibil... poate nu conteaza dar pentru ea nu simte.