Vizavi la ce a spus andreea daca tu ii vei spune lui " daca iti dau eu 2 te omor ". El atunci se va revolta si va fi si mai incapatanat sa va bateti rezolvo pe o cale amiabila, ia-l frumos intreaba-l ce are cu ce l-ai deranjat! spune-i ca nu vrei sa fi implicat in scandaluri de dragul parintilor ( nu pentru ca esti las) si ...mai vezi tu
si vizavi de un sport. chiar nu stiu poate karate? . e un sport bun de buna aparare
Buna! Ce pot sa zic...Intalneste-te cu tiganu ala si puneti odata treaba la punct ( adica spune-i aluia :Hai ba da in mine ca eu nu sunt ca tine sunt destept nu rezolv problemele cu un pumn si gata ca daca iti dau si eu 2 mi-e frica sa nu te omor )Si apropo nu rezolvi nimic cu bataia. Sporturi de aparare : Karate. Sper ca te-am ajutat si bafta! Funda ?
L-am luat cu vorba buna, ti-am spus.au fost si parintii implicati ca au aflat fara sa vreau.si na au aflat si ai lui l-au certat(dar ce poti cere de la niste tigani).dar tot degeaba nu se cuminteste nu-mi ramane decat sa il bat odata calumea si dupa sa nu mai comenteze
1:Nu rezolvi nimic cu bataia!
2a ca vrei sa te bat i fa-o odata si fa-o calumea ca sa nu mai comenteze
3a ca esti dezvoltat arata-i muschi si cred ca o sa faca pe el acolo
4:Nu fa asta cand e cineva in jurul tau!
5:Ai tai sa vorbeasca cu ai lui si sa rezolve problema dar nu cred ca vei rezolva ceva asa ca nu ai ce sa vorbesti cu niste tigani!
SPER CA TEAM AJUTAT
Stii ce, pana la urma ce ai de pierdut! Daca el o cauta! pai dai!
Eu nu sunt rasista! dar unii trebuie chiar tratati ca atare
Nu e chestia de bataie, mi-e frica sa nu aiba cutite sau mai stiu eu ce la el.ca atunci se ingroasa gluma, nu te poti astepta la mai mult de la un tigan
Atunci aprovizioneazate si tu cu dalde din astea! ce tu sa fi mai inapoiat? ia-ti un briceag pentru orice eventualitate. scoate el scoti si tu
Incearca sa te aperi singur... Nu te lasa invins, pentru ca daca esti timid vei vedea ca o sa pierzi multe! Bafta!