Sfatul meu e ca dimineata sa iei o gura de aer, sa intri pe facebook si fara sa te mai gandesti sa ii scrii ceva persoanei dorite. daca stai mult pe ganduri, o sa te intrebi: daca are treaba? daca nu are chef de vorba cu mine?
nu te mai gandi si pur si simplu fa-o pentru ca nu pierzi nimic ci vei avea de castigat
Principala cauza pentru o asemenea timiditate, foarte bine relevata in filmul "one flew over the cucu's nest" e faptul ca tu la 17 ani nu ai avut pe nimeni care sa te asigure ca esti o persoana faina/mascul viril chestii din astea si de asta n-ai incredere in tine. eu zic, bo$$, sa te duci la o domnisoara de companie si sa iti incepi viata sexuala si dupa o sa ai mai mare incredere in tine. si stai chill ca nu esti tu singuru care are problema asta. cunosc multi care sunt asa pentru ca nu i-a validat inca nimeni care sa conteze gen o fata. crede-ma ia-ti inima in dinti si fa-i pasu asta si apoi o sa capeti increderea in sine pe care orice barbat o merita :*
E mai rau decat cred ca ati inteles voi, nu am o fata cu care nu pot sa vorbesc, mi se intampla asta cu aproape toata lumea, dar multumesc pentru timpul acordat.