anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am si eu o problema pe care multi dintre voi probabil nu o intelegeti, dar din lipsa de alte solutii o sa va intreb pe voi. Deci problema mea e un fel de timiditate si nesiguranta exagerata. De ce cred asta? De exemplu daca vreau sa vorbesc cu cineva pe facebook(sa incep o conversatie, nu sa o continui) imi pun mainile pe tastatura si efectiv ma blochez, parca ceva m-ar trage inapoi si nu m-ar lasa sa scriu, apoi ma gandesc:"mda... sigur are altceva de facut" sau lucruri de genul asta si ori zic ca incerc mai tarziu, ori acea persoana iese si din nou zic ca incerc mai tarziu. Asta ar fi principalul motiv. As putea scapa cumva de asta?(am aproape 17 ani, nu ca ar conta)
P.S.: Va dau doua tipuri de raspunsuri care stiu sigur ca nu ma ajuta ca sa nu va mai obositi sa le scrieti:
1."Scrie ceva si gata!"(Am incercat si nu am reusit, daca ar fi totul atat de usor...)
2."Intalneste-te cu acea persoana in realitate"(Asta ar fi unul din scopurile conversatiei...care nu are loc...)
Multumesc pentru ca v-ati facut timp sa cititi asta!

3 răspunsuri:
| draghinandraandra a răspuns:

Sfatul meu e ca dimineata sa iei o gura de aer, sa intri pe facebook si fara sa te mai gandesti sa ii scrii ceva persoanei dorite. daca stai mult pe ganduri, o sa te intrebi: daca are treaba? daca nu are chef de vorba cu mine?
nu te mai gandi si pur si simplu fa-o pentru ca nu pierzi nimic ci vei avea de castigat happy

| Relic a răspuns:

Principala cauza pentru o asemenea timiditate, foarte bine relevata in filmul "one flew over the cucu's nest" e faptul ca tu la 17 ani nu ai avut pe nimeni care sa te asigure ca esti o persoana faina/mascul viril chestii din astea si de asta n-ai incredere in tine. eu zic, bo$$, sa te duci la o domnisoara de companie si sa iti incepi viata sexuala si dupa o sa ai mai mare incredere in tine. si stai chill ca nu esti tu singuru care are problema asta. cunosc multi care sunt asa pentru ca nu i-a validat inca nimeni care sa conteze gen o fata. crede-ma ia-ti inima in dinti si fa-i pasu asta si apoi o sa capeti increderea in sine pe care orice barbat o merita :*

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Relic):

E mai rau decat cred ca ati inteles voi, nu am o fata cu care nu pot sa vorbesc, mi se intampla asta cu aproape toata lumea, dar multumesc pentru timpul acordat.