anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

AM si eu o problenma grava..Contul meu de fb a fost spart de catre un hacker. faza e ca dupa ce mi-am schimbat parola din nou mi-a aflat-o.ce pot face acum..Parola nu o stiu, acel hacker intra in continuu pe contul meu si poate sa scrie sau sa posteze orice.ce pot face..chiar daca mi-am rugat prietenii sa blocheze contul..nu il pot tine asa la nesfarsiit.
PRIMUL RASPUNS BUN PRIMESTE FUNDA big grin

6 răspunsuri:
| AmaliaM a răspuns:

Schimbă parola din nou şi închide contul. şi eu am păţit chestia asta dar după ce am schimbat parola nu a mai reuşit să o afle. trimite-mi un mesaj dacă ai întrebări.

| RoxiiDinca99 a răspuns (pentru AmaliaM):

Faza e ca acel hacker mi-a schimbat iar fb si mi-a schimbat parola si nu mai am posibilitatea sa intru pe el.Dar daca mai multi prieteni ma denunta..este posibil sa fiu scoasa? Adica poate reusesc asa.

| AmaliaM a răspuns (pentru RoxiiDinca99):

Da, e posibil. în momentul în care mai mulţi dau report un admin al facebook-ului verifică acel cont şi dacă este în neregulă îl şterge. deci roagă-ţi prietenii să dea cât mai multe report-uri.

| RoxiiDinca99 a răspuns (pentru AmaliaM):

Mersii happy.

| robertsuper12 a răspuns:

Pai alta solutie nu ai decat sati blochezi toti prieteni sau satii stergi de pe facebook si sa-ti faci alt cont de facebook parerea mea

| robertsuper12 a răspuns:

Eu zic ca nu ai alta cale decat sa ii spui prietenilor sa te blocheze sau sa iti faci un alt cont adaugandute la prieteni declarand in public ca acel cont a fost spart si acum esti pe contul nou happy parerea meawinking