DA, doar sa nu-ti publici chiar tot. Pastreaza-ti un as in maneca. E important sa te faci cunoscut/a prin opera ta
Bineinteles ca nu e nimic rau in asta. E chiar foarte bine ca vrei sa iti faci cunkscute scrierile, dar asuma-ti ca acestea pot fi copiate astfel foarte usor. Si eu imi doresc sa public anumite lucruri, dar acest gand ma cam opreste. In fine... Fa cum crezi. Mult noroc.
Mersi de raspuns. Din cate am citit in termenii si conditiile lor, daca iti publici povestea pe platforma lor ai drepturi sa faci ce vrei cu ea. Practic... povestea ta este asociata contului tau si daca cineva o copiaza si apare pe un alt site de care tu nu stii nimic, le dai un email si fac ei dreptate pentru tine... ceea ce pare interesant
Mda... Eu nu ma incred atat de mult in siguranta pe care ei ti-o ofera. Sa fim seriosi... Tot ce tine de tehnologia noua, Internet, etc nu este sigur. Dar asuma-ti riscurile. Daca nu incerci nu vei cunoaste.
Eu cred ca e si vorba de incredere... spre exemplu daca ai vedea un brand renumit care colaboreaza(ex: Microsoft sau Apple) cu Tellarz (ca tot vorbim de asta) atunci ar fi o oare care incredere...
Da... Sigur... Eu te sfatuiesc sa publici tu o carte. Într-adevăr acest lucru presupune niste costuri dar, daca stai sa te gandesti e cel mai sigur mijloc prin care sa iti faci scrierile cunoscute.
Ciocoflender întreabă: