Inseamna ca esti un om gelos, care traieste cu frica si teama ca sotia il va insela.
Nu inseamna nimic. Probabil ca te-ai culcat cu gandul ăsta sau esti cam neîncrezator in ea.
Nu înseamnă nimic, visele sunt doar vise. Deși daca crezi in interpretările lor, sunt anumite explicații ale asa zișilor specialiști, cum ar fi pe acest site https://www.libertatea.ro/......ta-4421981
"Ce înseamnă când visezi că te înșală persoana iubită? Ai probleme de încredere Dacă visezi că persoana iubită te-a înșelat, nu înseamnă că partenerul nu este demn de încredere în viața reală, ar putea însemna că te lupți cu unele temeri legate de relație sau cu probleme de încredere în general. "
Pai daca tu te gândești activ la asta, nu înseamnă că așa e, ci că tu asta gândești.
P.S tin sa mentionez ca am dus-o la biserica si ea mi-a recunoscut ca a visat la fel cu același individ
P.S tin sa mentionez ca am dus-o la biserica si ea mi-a recunoscut ca a visat la fel cu același individd
P.S tin sa mentionez ca am dus-o la biserica si ea mi-a recunoscut ca a visat la fel cu același individ DAU FUNDA