| cdl42002 a întrebat:

Aș avea o întrebare pentru băieți. Din punct de vedere fizic a-ti prefera ca o fata sa fie :
- slabă, înaltă, cu un abdomen lucrat, picioare lungi și cu sânii mici.
Sau
- scundă, cu forme, puțin plinuță si cu buze mari.

Ps : e doar un sondaj.

17 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Conteaza ce fata are fatuca,conteaza foarte mult simetria fetei,poate avea forme daca fata ei te sperie, sa aiba sanii sa ai pe ce pune mana, fund, scunda, nu-mi plac alea cu picioare lungi

andreia67
| andreia67 a răspuns:

Daca e sa aleg intre astea 2 as zice varianta 2. Dar as prefera var. 3, adica varianta 2 dar nu scunda ci medie spre inalta(1, 70+- 5 cm).
P.S. Sunt fata, m-am nascut baiat dar prefer fetele.

| HazelEyes77 a răspuns:

Aleg prima varianta exceptand doar ca nu mi plac cele foarte inalte. Sa aiba trasaturi frumoase. Prima oara ma atrag ochii in special cei deschisi la culoare. Nu sunt baiat dar sunt bi asa ca mi am permis sa raspund si eu.

| BlackRose03 a răspuns:

Sunt fata, dar daca as fi băiat cred ca as alege varianta 2, dar nu scundă.
Fizic as vrea sa fiu plinuta si cu forme (fund, sani, talie medie) decat slaba si inalta, dar fara forme.
Prin plinuta nu ma refer la un corp îmbibat în grasime, ci la un corp lucrat la sala.
Stii...de multe ori fetele acelea mai plinute sunt cele care au corpul lucrat, având ceva masa musculara pe cand fetele slabe sunt asa din nastere si nu au corpul la fel de bine dezvoltat.
Sala pentru un corp de invidiat nu te face sa slabești ci sa te tonifiezi.Retine asta.
Înălțime... între 1.65 si 1.70.
In orice caz, sunt plinuta si fara forme, un 'cartof".

| Violleta2022 a răspuns:

Nu degeaba tipul de frumusete este selectat dupa criteriile: slaba, inalta, subtire, picioare lungi, sani mici - pentru ca ala este idealul de frumusete feminin.

| xyzttt a răspuns:

1. Faza cu "ba uite ce bună e aia" nu contează daca te simți bine cu ea(doar in cazul meu)

Răspuns utilizator avertizat
andreia67
| andreia67 a răspuns (pentru Violleta2022):

Idealul de frumusete feminin difera destul de mult de la o tara la alta. Articolul asta exemplifica bine: https://www.divahair.ro/......uimitoare! _

andreia67
| andreia67 a răspuns (pentru HazelEyes77):

Sigur ca ochii conteaza (doar se spune ca sunt oglinda sufletului), conteaza si trasaturile faciale, as zice ca impresia de ansamblu conteaza. Si mie imi plac ochii deschisi la culoare dar combinati cu un par de nuanta mai inchisa si tenul iarasi mai inchis. Si bineinteles personalitatea, aia e cea mai importanta. De curiozitate, cam care e limita ta de la care e prea inalta?

| RAY a răspuns (pentru andreia67):

Cand ti ai dat seama ca esti in corpul gresit sa spun asa?

andreia67
| andreia67 a răspuns (pentru RAY):

In subconstient pe la 4-5 ani mult a durat pana cand am aflat ca exista oameni ca mine, cu povesti asemanatoare, si ca exista o posibilitate de rezolvare inclusiv in Romania. De aici incolo a fost relativ simplu desi de exemplu sa gasesc un endocrinolog care sa-mi supravegheze tranzitia nu a fost asa simplu.

Nici azi nu este usor, cum te simti ca fata mai ok?

| Violleta2022 a răspuns (pentru andreia67):

Linkul pe care l-ai mentionat tu nu mai exista, a fost sters!

andreia67
| andreia67 a răspuns (pentru Violleta2022):

O alta pagina cu prelucrarea aceluiasi material.
http://tvhappy.ro/......39158.html

andreia67

Incomparabil mai bine.

Ma bucur de asta, de fel esti mai sensibila sau cum esti?

andreia67

Destul de sensibila, nu foarte.