Erau odata 3 lilieci.Acestia vroiau sa vada care este cel mai puternic dintre ei.Se duce primul liliac.Sta o zi, sta 2, sta 3 vine tot zgariat.Cei 2 lilieci il intraba:ce ai patit we? el raspunde we ati vazut turma aia de oi? ei spun ca da.El raspunde ca a mancat-o toata.Boon se duce al 2 sta o saptamana sta 2 vine tot zgariat cu o mana rupta.Acestia il intreaba ce ai patit.El raspunde:we ati vazut turma aia de vaci? Acestia spun ca da.El raspunde ca a mancat-o toata.Se duce ultimul si sta o luna sta 2 vine in ghips tot.Acestia il:intreaba ce ai patit we? el raspunde we ati vazut copacu ala de pe dreapta? ei spun ca da.El pune ca nu l-a vazut.
Mie imi plac bancurile seci din nefericire pentru ca nu toti le inteleg si sunt amuzante (daca ai neuroni suficienti ca sa iti dai seaman, desi unele sunt fara sens )
1.Ce e galben cu dungi nerge? o lamaie cu bretele.
2.Mie sila sa imi fie sila (stiu ca nu e chiar banc da marog e sec )
3.Ce e rosu si se taraste? Un om in trening rosu.
Se duce bula la scoala.Il intraba invatatoarea bula spune-mi o propozitie.El ii spune:"Calul paste". Bravo bula ai un 10. A doua zi il intraba din nou bula spune-mi o propozitie.El spune:"Calul paste". Bula dar asta mi-ai mai spus-o si ieri. Bula ii raspunde dar nu ca asta este alt cal.
croissant întreabă: