Comanzi cu livrare la dulapuri *( Locker ) si îl ridici tu fără curieri și bataie de cap!
Eu merg la " Dame " este mai distractiv fata de o jucărie!
Nu-ți cere nimeni buletinul. Comanzi de pe site. Îți vine curierul care îți dă pachetul și nu cere documente
Nu-l trimite la cu...să facă o prostie și să ia vreo boala de la ele.
Tare " Argument "! Dacă ar avea gagica și el sau ea ar face fără protecție nu ia vreo boala... WTF
De aici se vede nivelul de educație sexuala în România! Și batem recordul la minore traficate sau care nasc la 12 ani!
Devine BUNIC pana ii ajunge comanda din China! Sau ferească Dumnezeu ce găsește prin colet! Crocodil cu aripi!
Are 17 ani. Nu-l trimiți la cu**e. Ce treabă are copilele gravide la 12 ani cu asta?
Daca nu vrei să-și ia jucărie sexuală că ți se pare nu știu cum. Spune-i să-și facă iubita. Așa bărbat ești sa plătești pentru sex...
Bo$$! La mine este " Act de caritate " înțelegi!
Nenicule nu suntem în Coreea de Nord sa ne facă statul program de viata! Treaba lui și a mea dacă ne jucam cu dildo sau pi#de de plastic!
Face fiecare ce vrea!
Poate nu este baiatu pregătit pentru o relație pe termen lung, poate este timid, transpira când vede întrarea în " Peșteră "
Cazuri. și cazuri...
Boss. Eu doar am zis că nu trebuie să-l trimit la cu.e. Evident e treaba ta și a lui. El a întrebat de acte și i-am zis, ok m-am băgat aici în seamă că nu trebuie sa meargă el acolo. Tocmai că își poate face o gagica și poate incepe cu o fata de vârsta lui. Dar mai ales. Nul învață să plătească pentru asta. Că după, ca tine zici de minore traficate dar tu plătești pentru sex. Nu-i ok, cel puțin nu din punctul meu de vedere, fie și ele mature. Femeile o fac pentru bani dar bărbații doar să-și arate puterea și superioritatea asupra lor.
Nu e nimic ilegal in asta, nu are de ce sa-ti ceara buletinul. Poti sa comanzi la easybox si asa nu o sa stie nimeni nici macar cum arata ambalajul. Asta daca nu se intampla ceva gen cum am patit eu cand am comandat o geanta si a venit geanta desfacuta si ambalajul langa ea
anonim_4396 întreabă: