Totul tine de oamenii care angajeaza! Daca sunt oameni cinstiti, vei trai bine oriunde in strainatate.
Nimeni nu poate sa-ti spuna ce sa faci. Solutia e sa-ti asumi, sa pleci cu o firma daca altfel n-ai cum si vezi cum e. Eu am fost plecat de 2 ori ( nu in GB ). Nu mi-a convenit si am venit inapoi acasa. Altii multi au ramas. Eu aveam situatia mea, ei pe a lor. Nu-ti place ai bani ceva la tine si vii sau strangi din buci 3-4-5 luni si te intorci. Care nu au posibilitati mai bune in tara decat gasesc acolo raman acolo. In viata - Fiecare pentru el si -Scapa cine poate. Crezi ca daca ai pe cineva acolo iti e de folos? Chiar daca te ajuta cu ceva ulterior te stoarce sa scoata dublu de pe tine. Romanul poate sa-ti fie frate, cand e plecat nu mai e ce era acasa. Cine iti spune altceva spune basme. Acum afli daca esti barbat, *** avem toti.
Dar sa stai fara bani deloc cum e?
Si tu chiar crezi ca in Anglia o sa devii milionar peste noapte?
Ai facut macar un calcul sa vezi cu cat o sa ramai in buzunar dupa ce scazi cazare, transport si toate cele? Vei vedea ca nu ramai cu mare lucru, da e ceva mai mult decat in Romania, dar nu cred ca-ti va conveni sa lucrezi printre straini, si vei vedea ca acele "salarii" la care te gandesti tu acum vor scadea cand ajungi acolo.
anonim_4396 întreabă: