| x2gk9r a întrebat:

Salut...as vrea un sfat...
Am stat azi cu o colega si am zis "doamne ajuta ca primesc 50 de lei in fiecare zi " si ia de acolo o zis "doamne dar cum 50 de lei in fiecare zi, se *** mata sau " si eu de acolo i-am zis dar ce ai fa, o zis ca doar femeile care stau cu becali au banii atatia...
As vrea un sfat.
A fost cu ura sau in gluma?
Nu imi dau seama

14 răspunsuri:
| anonim3248 a răspuns:

A fost cu ură ce a spus ea, nu a fost glumă.

| Hyperion7 a răspuns:

Din moment ce te-a înjurat, probabil că o fi fost din ură.
Da chiar și așa,fiecare cu norocul sau,doar pentru că tu ai și e nu sau invers,asta nu înseamnă că e vina vreunuia dintre voi, in condițiile în care inca stați pe banii părinților, însă daca nu stați, evident că apar frustrările din partea ei, că na, așa e-n viațasad

| x2gk9r explică (pentru anonim3248):

Inteleg,trebuia sa ii *** niste palmi...

| x2gk9r explică (pentru Hyperion7):

Inteleg asta dar nu stiu de cand am venit acasa tot nervos sunt fiindca nu am reactionat urat...

| Vasilake a răspuns:

A zis cu ura si invidie.

| Hyperion7 a răspuns (pentru x2gk9r):

Este o vorbă "Dă-i Doamne minte țăranului de pe urma"
Doar pentru că unul te face prost, asta nu înseamnă că și ești, nu?
Sau dacă îți jignește mama, nu înseamnă că așa e cum zice x, nu-i așa?
Relaxează-te.Gura omului e cea mai spurcată, de ce sa îți faci tu nervi pentru nimic? Doar zic

Inteleg...dar e aiurea frate sa mor eu nu suport sa aud ceva de mama iti dai seama.
Cand am auzit ca mi-a zis i-am zis "dar ce ai tu" bata ce dumnizo"

| Hyperion7 a răspuns (pentru x2gk9r):

Și eu te înțeleg, dar daca pui paie pe foc, in loc sa stingi focul, îl faci să ardă și mai tare.
Nu îți complica viața pentru niste persoane care nu vor mai conta în câțiva ani.

Inteleg dar nu stiu ce sa fac sa uit...mam gandit ca dimineata o sa ii trag atentia

| x2gk9r explică (pentru Vasilake):

Eu m-am gandit ca dimineata sa ii trag atentia sa se controleze cand vrea sa zica ceva.

| x2gk9r explică (pentru anonim3248):

Crezi ca ar fi bine sa ii trag atentia?

| pufulescu0o a răspuns:

Se poate sa fi fost in gluma dar poti sa ii spui frumos ca nu ti-a placut ce a spus. Este intr-adevar puțin jignitor.

| darrio2007 a răspuns:

Limbaj de mahala.

| dullcat a răspuns:

Glumele despre mama nu sunt niciodata amuzante, ci intra in sfera de nesimtire.