Nu te-ai contactat tu, dar daca la contul tău de google este conectat alta ruda, mama, tata, frate, unchi, etc. Atunci apare și tel lor acolo. Sau poate te-ai conectat cândva și ai uitat tu, ai fost la un showroom de telefoane și logat pe acolo. Eu am contul de google de 8 ani, asta pe lângă altul căruia i-am pierdut acces din cauza mea. Am securitate ca tine, dar problema asta niciodată. Adevărat ca apar mai multe dispozitive legate de cont, dar dispozitive cunoscute mie ( ofer eu acces și altcuiva). In rest trebuia sa verifici ip-ul, verifica tara de unde s-a logat. Poate ești tot tu. Erau mai demult niște aplicații în Google Play pe care, după ce instalai, putea sa setezi ca sa arate ca te-ai conectat cu Linux, iOS sau Mac ( sau alte telefoane dispozitive) iar tu foloseai de fapt telefon android.
Arata ca e din Romania si ultima data s-a conectat in martie
Iar dacă din întrebările tale anterioare reiese ca ai avut un Huawei cândva, atunci uite problema. Google poate a depistat greșit dispozitivul tău de atunci.
Dar gen s-a intamplat acum anul acest in ianuarie mi-am luat un Huawei nova y90 si l-am folosit dar eu niciodata nu mam conectat pe alte telefoane cu contul meu de google mai ales pe un p30 pro niciodata.
Un sfat?
Activitatea ta este băiatule. După cum am spus, dacă ai avut Huawei posibil ca cei de la google sa detecteze greșit device-ul tău. Iar un hacker nu îți va intra niciodată cu ip de România, vei găsi doar ip străin iar device-ul poate apărarea chiar necunoscut.
Imi cer scuzs ca am ales la optiunea de adolescenti in cer scuze nu am observat***
TheSampRSS12 întreabă: