| x2gk9r a întrebat:

Salut.
as vrea un sfat.
Am un cont de google de ceva timp de aproape 2 sau 3 ani si era securizat cu autentificarea cu doi factori totul bine si frumos...asta-i cand m-am uitat prin niste email-uri am avut un email in care zicea "Huawei P30 Pro prima conectare in februarie... Iar ultima activitate in martie nu inteleg ce s-a intamplat.
Nu mam conectat niciodata pe un p30 pro absolut deloc... Imediat am schimbat parola...
Sfaturi?
Sunt foarte speriat

9 răspunsuri:
| x2gk9r explică:

Imi cer scuzs ca am ales la optiunea de adolescenti in cer scuze nu am observat***

| AmandinaDragan a răspuns:

Cine spuna ca Gmail are ''''securitate''''?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu te-ai contactat tu, dar daca la contul tău de google este conectat alta ruda, mama, tata, frate, unchi, etc. Atunci apare și tel lor acolo. Sau poate te-ai conectat cândva și ai uitat tu, ai fost la un showroom de telefoane și logat pe acolo. Eu am contul de google de 8 ani, asta pe lângă altul căruia i-am pierdut acces din cauza mea. Am securitate ca tine, dar problema asta niciodată. Adevărat ca apar mai multe dispozitive legate de cont, dar dispozitive cunoscute mie ( ofer eu acces și altcuiva). In rest trebuia sa verifici ip-ul, verifica tara de unde s-a logat. Poate ești tot tu. Erau mai demult niște aplicații în Google Play pe care, după ce instalai, putea sa setezi ca sa arate ca te-ai conectat cu Linux, iOS sau Mac ( sau alte telefoane dispozitive) iar tu foloseai de fapt telefon android.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iar dacă din întrebările tale anterioare reiese ca ai avut un Huawei cândva, atunci uite problema. Google poate a depistat greșit dispozitivul tău de atunci.

| x2gk9r explică (pentru anonim_4396):

Dar gen s-a intamplat acum anul acest in ianuarie mi-am luat un Huawei nova y90 si l-am folosit dar eu niciodata nu mam conectat pe alte telefoane cu contul meu de google mai ales pe un p30 pro niciodata.

Un sfat?

Arata ca e din Romania si ultima data s-a conectat in martie

| x2gk9r explică (pentru x2gk9r):

Dar cum a fost posibil daca parola a fost grea si autentificare cu doi factori activata?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru x2gk9r):

Activitatea ta este băiatule. După cum am spus, dacă ai avut Huawei posibil ca cei de la google sa detecteze greșit device-ul tău. Iar un hacker nu îți va intra niciodată cu ip de România, vei găsi doar ip străin iar device-ul poate apărarea chiar necunoscut.