Sufăr de acnee și tot ce îți pot spune este să te ții de această rutină pe care ți-a recomandat-o dermatologul. Și eu am semne și te înțeleg perfect, îți recomand să dai joi grupului de pe Facebook The Ordinary/Grupul fanilor din Romania (Ingrijirea pielii e o prioritate). Pe acest grup vei găsi informații valoroase și persoane care te vor ajuta cu sfaturi despre rutina ta de ingrijire. Sănătate!
Nu poți spune asa ceva. Acneea e o boala și nu are de ce sa ți fie Rușine cu asta. Nu tu alegi sa suferi de asa ceva. Ce ai tu este pe fond psihic, se numește anxietate. Ai un disconfort fiindcă esti diferit. Anxietatea nu trebuie sa te oprească din ați continua studiile.
Pai dacă cauți pe net cele mai bune tratamente sunt peroxid ul de benzoyl și adapalena sau retinoizii, deci nu cred ca doctorul chiar e cum zici tu
Îți recomand săpunul cu sulf și suplimentele cu zinc. Ar trebui sa ajute. Încearcă și probiotice.
Ca să dea rezultate o rutină de genu trebuie făcută în continuare! Îți recomand grupul the ordinary pe Facebook, informații folositoare despre cum să-ți alcătuieși o rutină în funcție de problemele tenului.