| GoguGog a întrebat:

Ati fost vreodata la o petrecere fara sa fiti invitat? big grin (de revelion de exemplu)
Daca da, cum a decurs?

Răspuns Câştigător
| Catrice a răspuns:

Doar o data? laughing
Cum sa decurgă? Normal zic eu, m-am infiltrat printre invitați ca și asa erau mulți și gazda nu mai știa pe cine a chemat și pe cine nu (90% le cunoșteam, dar vorbeam foarte rar).

O data, acum vreo 5-6 ani, am mers cu 3 prieteni la o petrecere într-un club unde se intra pe baza de invitație. Unul din ei făcuse rost de o invitație și nu știu unde a făcut, dar restul le-a falsificat. laughing aia a fost cea mai tare chestie.

9 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Nu cred. M-as simti aiurea sa ma duc sa nu fiu chemata sau acceptata de gazda si dupa sa se uite cu ochii aia de "eu n-am chemat-o pe asta" toata seara. PRefer sa fac altceva unde nu-s pusa in asemenea situatie.

| Andreeush a răspuns:

Nu.

| darrio2007 a răspuns:

Nu am fost niciodata. Asta tine de bun simt. Si al meu, dar, mai ales, al celui care organizeaza petrecerea.

| HadesSs a răspuns (pentru Catrice):

Fain laughing

| SilentRain a răspuns:

Nu,mie nu imi plac petrecerile

| RAY a răspuns:

Cool, am intrat in camera lui monica neinvitat si uite asa am descoperit iubirea vieti mele happy

| dmstefania a răspuns:

Nu am mers niciodată, fiindcă dupa parerea mea nu am ce cauta daca nu sunt invitata

| GoguGog explică (pentru Catrice):

Imi place cum gandesti laughing))

| Catrice a răspuns (pentru GoguGog):

Am și uitat de întrebarea asta rolling on the floor
Bun venit în 2020 happy