| introduaicinumele a întrebat:

auziti sti cumva cum au ajuns paginile de Facebook pe care se poasteaza doar poze si bancuri (copiate de la alte pagini) si site-urile care au acelasi continut asa de populare? Iar cei ce se chinuiesc sa aiba un blog cu lucruri interesante sau un channel de Youtube... au putine persoane ce ii apreciaza. straight face

Răspuns Câştigător
| ShyBirds a răspuns:

Buna! Pai,stii cum e,asta se intampla si in viata reala, de exemplu, tu faci ceva unui coleg, iar el ii zice profesoarei ca el l-a facut(nu mi s-a intamplat, dar sunt sigura ca multi au patit)sau o ruda a mea munceste foarte mult si e mereu stresata.Ea a facut o lista pentru sefa ei.Sefa a zis ca e a ei, nu a rudei mele, vezi? Lumea asta e asa de rea! Dar eu zic sa nu iti creezi singur probleme, caci avem destule, si sa te bucuri de acele poze amuzante! Lumea nu e corecta!

1 răspuns:
| introduaicinumele explică (pentru ShyBirds):

Da. oricum, eu ma bucur de acele poze, si imi plac si mie, doar ca devine stersant sa le vezi la 10 persoane pe zi aceeas poza, daca lumea era originala si fiecare isi creea poza proprie era mai amuzant, nu plictisitor sa vad aceeas gluma peste tot...