Da, si eu ce am zis? Daca tu de fiecare data veneai cand el the chema, si de data asta tu l-ai chemat si ti-a dat acest raspuns in siktir ca nu e obligat, inseamna ca-l doare undeva de tine. Ignora-l si daca chiar tine la prietenia voastra el o sa te caute pe tine.
1.Nu te mai purta ca un copil.
2.Lasa'te de viata...nu e de tine...
3.Ai o gramatica de cacao.
4.Suna-l pe gibilan dupa ce absolvi grupa 0 de la gradinita.
5.Pleaca de pe TPU.
Esti prost de rupi! Ba eu nu me-am mai schimbat poza de profil de cand am venit pe TPU si in plus am 10 ani si eu zic sa te lasi tu de viata ca te-au innebunit de tot drogurile.
Si al treilea lucru vezi ca sunt nepotu lu Nutzu camataru.
Stai linistit. Voi baietii va impacati mai repede decat fetele. pur si simplu iesi pe-afara cu prietenii tai si daca vine si el baga-l in seama, spune-i si tu ca aveai nervi si ca d-aia ai facut asa..mai glumiti, alea-alea si o sa treaca tot. succes
Daca tu zici ca prietenul tau venea de fiecare data cand tu il chemai si acum cand l-ai chemat ti-a zis ca nu e obligat, inseamna ca ori poate avea o treaba ori nu da 2 bani pe tine. In ambele cazuri e bine sa-l ignori, si daca chiar tine la prietenia voastra va veni el la tine, daca nu, adio tati, mai sunt atatia oameni in lume cu care sa te imprietenesti.
Ba vezi ca i-am zis aluia ca sunt nepotu lu nutu ca sa nu se mai dea asa bossu cacatului.
Am spus ca el cand ma chema mereu eu vene-am dar el n-a venit cand l-am chemat eu.