| SebyRSM a întrebat:

Azi, la scoala dupa ore inainte sa plecam din clasa am intrebat-o pe fata de care imi place daca, stiti voi...ma place. A spus nu si a plecat cu capul in jos. Mai am vreo sansa sau ceva? Sau macar sa fac ceva sa ma simt mai bine pentru ca ma simt foarte naspa, nu mai am chef de nimic. Dau funda si ce mai vreti voi, dar ajutati-ma va rog!

Răspuns Câştigător
| qvalenn a răspuns:

Cred ca ai fost prea direct cu ea..mai bine incepeai putin cate putin sa vorbesti cu ea, sa va cunoasteti si aflai daca te place sau nu. Eu zic sa incerci sa vorbesti cu ea totusi, sa ii spui glume si sa fii cat mai natural, tu insuti si o sa ajunga sa te placa..si daca nu mai vrei sa vorbesti cu ea or sa mai fie fete care or sa iti placa sigur, nu e singura....Siii ca sa nu te mai simti naspa,(in caz ca nu vrea sa vorbeasca cu tine) incearca sa nu te mai gandesti la ea, sa faci alte activitati, sa cunosti alte fete. Sper ca te-am ajutat si scuze daca am scris ceva ce nu are sens. :*

| SebyRSM explică (pentru qvalenn):

Pai nu vrea sa vorbeasca cu mine. Nu am fost direct, pot sa zic ca planuiesc asta de doua saptamani(vorbeam cu ea, glumeam, radeam impreuna) si chiar credeam ca ma place... Dar nu vreau sa renunt la ea, de anul trecut, de cand am inceput sa o cunosc mai bine am simtit ceva... Sper sa ma intelegi.

2 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Ai luat-o prea din scurt si tipa nu era pregatita. Mai las-o cateva zile si apoi intreab-o daca vrea sa iesiti. Daca accepta, atunci inseamna ca mai ai o sansa, daca nu, e pierduta si e cazul s-o uiti. Daca e sa iesiti, nu mai dabari pe ea direct cu `te plac hai sa fim impreuna` ci da-i sansa sa te cunoasca mai bine si sa inceapa sa te placa. Nu mai ascultati sfaturile alea stupide cu du-te direct si spune-i c-o placi, ca uite in ce situatie pici.