Cred ca ai fost prea direct cu ea..mai bine incepeai putin cate putin sa vorbesti cu ea, sa va cunoasteti si aflai daca te place sau nu. Eu zic sa incerci sa vorbesti cu ea totusi, sa ii spui glume si sa fii cat mai natural, tu insuti si o sa ajunga sa te placa..si daca nu mai vrei sa vorbesti cu ea or sa mai fie fete care or sa iti placa sigur, nu e singura....Siii ca sa nu te mai simti naspa,(in caz ca nu vrea sa vorbeasca cu tine) incearca sa nu te mai gandesti la ea, sa faci alte activitati, sa cunosti alte fete. Sper ca te-am ajutat si scuze daca am scris ceva ce nu are sens. :*
Ai luat-o prea din scurt si tipa nu era pregatita. Mai las-o cateva zile si apoi intreab-o daca vrea sa iesiti. Daca accepta, atunci inseamna ca mai ai o sansa, daca nu, e pierduta si e cazul s-o uiti. Daca e sa iesiti, nu mai dabari pe ea direct cu `te plac hai sa fim impreuna` ci da-i sansa sa te cunoasca mai bine si sa inceapa sa te placa. Nu mai ascultati sfaturile alea stupide cu du-te direct si spune-i c-o placi, ca uite in ce situatie pici.
Penaaaa1 întreabă: