Treci peste. Din ce povestești, n-ați fost buni nici unul cu altul, nici unul pentru celălalt, dacă înțelegi ce vreau să zic. E genul de iubire toxică în care cei doi se consumă unul pe celălalt, până nu mai rămâne nimic. Ai trecut prin destule și ea n-a fost cu adevărat alături de tine, nu în felul care contează. Deci, treci peste. Îți sugerez o formă de terapie mai neobișnuită. Mi-a plăcut povestea, nu mă îndoiesc că e adevărată dar ai talent la scris, mi-a plăcut cum ai relatat-o, mi-amintea, ca atmosferă, de Orașul cu salcâmi de Mihail Sebastian.
Poate ai auzit de terapia prin scris, e comprată adesea cu o exorcizare, așterne povestea pe hârtie, rafineaz-o (îmi vine greu să cred că e prima ta încercare de a scrie ceva, orice, a ieșit prea bună) până ești mulțumit de forma ei și apoi o poți pune pe wattpad. La final s-ar putea să te simți gata pentru altă poveste, reală ori pe hârtie. Succes!
Povestea este 100% reală, din experiențele mele din ultimii 2 ani, și până în prezent. Pot spune că relația chiar era destul de toxică, având în vedere felul în care ne certam din orice lucru, ba chiar și dacă mă uitam la altă fată pe stradă. Neîncrederea ne-a aruncat într-un gol imens pe amândoi, și cu iubire, sincer nu mai poți salva nimic. Mi-am antrenat felul de a scrie tot din cauza ei. Fiind un băiat care își răsfață domnișoara, îmi plăcea să îi scriu romane extrem de lungi în serile de vară. Iar modul meu de exprimare a fost tipărit încă de mic copil. Terapia cu scrisul ar fi un mod bun de a trece peste. Dar eu am și un canal de YouTube, unde am facut câteva piese cu versuri proprii, momentan asta este pasiunea mea, și o fac de destul de mult timp (Aproape 2 ani) Dacă te interesează de cum sună, te invit să cauți la search (Osin Music). Am 196 de abonați, destul de puțini, dar nu o fac pentru faimă, doar pentru pasiunea mea sufletească. O seară plăcută.
Cred ca ai trecut prin prea multe experiențe dureroase in perioada respectiva și ti ai găsit refugiul in relația asta. Presupun ca era singurul lucru care te mai făcea fericit in perioada aia și de asta nu ai renunțat la ea. Dar ea se pare ca îți face mai mult rău, nu pare ca și a dorit sa lupte pentru relația asta. Cel mai bun sfat este sa îți vezi de viața ta, dacă in doua luni nu o sa o mai vezi ai șanse sa o uiți. Încearcă sa te rupi de tot ce ti a făcut rău și sa îți vezi de viața ta, cu bune cu rele, trebuie sa treci peste. Nu lasă experiențele neplăcute sa te schimbe
Timpul vindecă toate rănile, nu are rost să te mai gândești la ce a fost.
Lasă trecutul în urmă, schimbă atmosfera, pleacă în alt oraș și începe o viață nouă.
"Voi ce credeti despre povestea mea?"
Sincer?
Pe mine m-ai "pierdut" de la " ea voia sa stam ascunsi de lume".
Dragul meu,
Este perfect normal sa vrei sa iti tii relatia in privat, nu si in secret. Intelegi diferenta?
Cel mai bune ar fi sa încerci sa lași trecutul in urma, sa treci peste toate ..sa pleci din orașul tău sa începi o viața noua, un nou început, Pești mai sunt in balta și nu te arunca după prima fata... ai " iubit-o" dar de fapt doar ți-ai găsit un refugiu in ea. părerea mea e ca timpul rezolva toate lucrurile și doar lăsate dus de viața, vei găsi o fata te vei împăca cu mama ta, pe tatăl și bunicul tău ii ai mereu in inima ta
Raspunde-i cu aceeasi moneda, o noua dragoste ti-ar face bine! ...nu dispera, lumea e plina de femei si tu esti de acum barbat, nu un pustan! ai trecut prin multe pana la varsta asta, deci ar trebui sa fii deja calit...