Si ce daca razi? Stiu si eu cum eca stau numai printre baieti si aia fac misto toata ora. Dar nu o sa razi si tu acum toata ora. Nu e mare smecherie. Poti sa fii atent la ora si sa fii si printre "mascarici" in acelasi timp.
Stii cum se spune: "Scoala nu e pentru oricine..."
Dar na, mute-te mai in fata, ignora-i.
Tine minte: Daca vrei, POTI!
Bai, la scoala distractia conteaza \ Si strategia dupa care copiezi Asa ca, have fun \m/
Pai ai facut un pas bun:recunosti ca acei baieti prin glumele pe care le faceti te trag in jos. sfatul meu e sa te mti din banca.nu neaparat in prima ca na... dar undeva mai departe de ei...si pana la urma, e chiar asa de bine sa razi de unu si de altu, sa faceti glume? profesorii va vad si impresia lor despre voi este una ...nu prea placuta... e foarte bine ca te intereseaza unele materii...deci mai concret muta-te in alta banca...si incearca sa nu mai razi la glumele lor...sunt sigura ca unele sunt "chiar naspa" dar radeti asa...ca se rade...bafta!
La noi profii au inceput mai mult sa se plimbe pe langa ultimele banci ca stiu ca se copiazapai gandeste'te numai la ora respectiva.ignora acele "glume"
Incearca sa nu ii bagi in seama si eu patesc d; astea la scoala dar sunt atenta la ore si rad in acelasi timpm-am invatat asa mai ales cand fac profii gafe:d
Iti iei ochelari dinaia tip "borcan" si o sa privesti numai in fata, de preferabil la tabla!
Gia esti amuzanta nu stau in prima banca nici mort pentru ca la teste nu o sa mai pot sa copiez
Alex iti zic eu ca daca ai fi langa ei sa ii auzi ce perle le ies pe gura ))) lesini de ras...eu de cateva ori era sa vars
Buna! Si eu patesc la fel! Sunt atenta la profesor, dupa care, colegele mele spun o gluma, incep sa rad si pierd firul. Sa revenim la problema ta... Incerca sa gandesti ca materia este cea mai importanta chestie din lume si trebuie sa fi atent! Eu inchid ochii, imi astup urechile si ma linistesc... Pa, te pup !
Dc iti vz de trebuie ta si nu le dai importanta iti zic eu ca n-o sa mai razi
baiatucenustienimic întreabă: