| eu284 a întrebat:

Salut/Buna ziua TPU, am o intrebare, care m-ar putea ajuta cu viitorul meu cât si al prietenei mele. Eu am varsta de 16 ani, iar ea indeplineste varsta de 15 ani in ianuarie, anul acesta.Eu sunt tigan(romanizat). Intrebarea mea este despre relatie si daca am putea face ceva sa fim doar noi doi, deoarece parintii ei de la un timp au inceput sa
vorbeasca (discrimineze). De la inceputul relatiei am incercat sa o conving sa le spuna despre noi, dupa 3 luni in sfarsit am reusit, dar nu s-a oprit totul aici.A urmat o cearta crâncena, deoarece ei spuneau ca i-au mintit, ca de ce nu le-a spus mai devreme, intre timp am tinut legatura cu ea..si am reusit sa îi convingem. In cele din urma au vrut sa ma vada, am luat flori din propria curte, deoarece era pe timpul izolarii, mi-am completat o declaratie..si am plecat(ce o fi o fi), eram jos..la parter si prietena a venit sa ma ia de jos. Ajuns sus puteam sa simt cum ramaneam fara respiratie si tremuram de emotii. Dupa ce am intrat, m-am prezentat si ne-am pus la masa..singurele ei cuvinte au fost "daca te culci cu ea te omor si chem politia, daca plecati vin dupa voi, daca ii faci ceva o sa va fie rau, va bat pe amandoi", desigur poate am 16 ani, dar tot ințepenit am stat, am ramas pana seara așteptându-l si pe tatal ei pentru a mă vedea.A ajuns si el si nu a vorbit cu mine asa mult, mi-a zis ca sunt frumos..si cam atat.(am uitat sa mentionez ca ea este din sectorul 5 Rahova, si eu din Giurgiu, eu fac 45 de km pana ajung la ea). A venit timpul sa imi iau la revedere si sa plec acasa, fiind tarziu..se facuse 9 seara si autobuzele au trecut de mult, am asteptat, am zis ca poate voi pleca, se facuse ora 1 dimineata si i-am dat mesaj prietenei mele care era foarte ingrijorata, ca inca n-am plecat.Auzind acestea, ea le-a spus parintilor ei si ei au venit sa ma ia ca sa dorm la ei. Mi-au sunat parintii sa le zica ca n-am plecat si ca o sa noptez la ei. Ajuns la ei, mi-au zis ca nu o sa se mai repete si ca o sa fie ultima data, dar am inceput sa le povestesc despre familia mea, sa le arat poze si le-am zis ca sunt tigan (romanizat), raspunsul lor au fost ca e bine esti diferit de ceilalti, va dati seama eram roșu tot pe langa faptul ca dormeam cu totii in sufragerie..si eu cu tatal ei in canapea. Intre timp au trecut 5 luni in care ne-am vazut si culmea, au lasat-o sa doarma la mine si eu la ea si parintii ei la mine acasa.Toate bune si frumoase pana cand au inceput sa ma discrimineze ca sunt tigan..ca ne vedem prea mult (o data pe saptamana) ca familia pe care o am nu-i asa, ca eu mint, ca daca am facut mancare am fost un hoț si toate cele care poate reprezenta(rasism-ul) si ca o mint..si ca familia mea este de interlopi si ca o fur... Acum 2 saptamani voia sa plece si a certat-o..si iar s-a intamplat cele spuse mai sus. Voiam sa ne mutam amandoi la mine..sa fie altfel..pentru ca nu mai poate rezista acolo, da merge la scoala dar este ținut ca un robot, nu mai fusese intr-un parc de o gramada de timp si dupa 3-4 ani a mers iar cu metroul. Pot spune ca experienta la mare distanta de casa singura a fost cu mine, deoarece avea interdictii puse (nimic de comentat, orice parinte vrea binele copilului).In timpul certei, am pus-o sa inregistreze ca sa stiu ce se intampla, acolo am auzit cum imi faceau familia in toate felurile, cum ziceau ca ea e curva prin simplul fapt ca sta cu mine si ca o sa se faca de râs ca sta cu un tigan..sincer sa fiu..sunt mai alb ca tatal ei, dar nu conteaza aspectul..si sufletul, ceea ce ei nu au facut, dar tot n-am incetat sa vorbim, chiar daca nu are voie sa iasa din casa, telefonul ii este controlat cand doarme si daca iese singura din casa primeste(stiti destul de bine?). Cam atat despre ei..vine momentul in care eu realizez ca ii fac rau, dar nu o pot lasa ca ma iubeste si da..multi o sa zica..ca nu exista iubire la varsta asta..ca scoala...ca nu stim cei aia viata, ca poate cunoaste oameni mai frumosi si cu facultati(asa au spus parintii ei) ea este o fata normala: are aparat dentar, poarta ochelari, are 1.80 e este aproape cat mine), dar niciodata nu mi-a pasat cum arata in totalitate acea persoana si sufletul..si sentimentul ca poti face ceva cu ea, ca puteti clădi ceva amandoi si ca avem incredere reciproca, aici zic asa deoarece vrea sa stam singuri in orice fel posibil, sa lucram part-time doar ca sa scape de scandalul de acasa care era si inainte sa apar eu si in sfarsit sa simta si ea ca traieste.Acum intrebarea mea este, bani se fac, de gasit sa stai gasim, dar daca ei ca parinti depun o mica plangere, sunt destul de sigur ca voi raspunde penal (mentionez:nu am intretinut relatii intime). Așadar daca exista vreo sansa sa pot fi cu ea fara sa se intample ceva rau cu noi? Orice raspuns este bine venit, va multumesc anticipat?

8 răspunsuri:
| Furnicuta000 a răspuns:

Sunteti practic niste copii. La varsta asta parintii nu sunt de acord cu maritisul, nu e frumos cum vorbesc despre tine dar poate nu le convine ca fata lor sa plece de acasa, stii cum sunt unele fete, nu au grija si se trezesc cu un copil desi au jurat ca vor avea grija, asta cea mai mare frica a unui parinte.
Nu aveti cum sa va mutati impreuna de la varsta asta, sunt foarte multi factori la mijloc, de ce nu mai asteptati?

| eu284 explică (pentru Furnicuta000):

Noi nu aveam in gand treaba asta, doar ca părinții mei exagerează si se ajunge la un ditamai scandalul.

| Michaeel a răspuns:

Sunteți prosti amândoi. Am văzut-o pe gagicata ca punea aceeasi întrebare și i-am răspuns la fel. Sa va vad eu pe voi la 16 și 14 ani cum puteți sa va îngrijiți ai sa va întrețineti. Mergeți domne pe afara in loc sa dramatizati atâta ca asta e viata reala nu un film

| eu284 explică (pentru Michaeel):

Noi dramatizam? si sa stii ca daca puteam sa iesim afara, nu mai făceam atâta scandal.

| Michaeel a răspuns:

Nu exista Copii Vs Parinti, voi va credeți adulți și independenți când fata abia și-a făcut buletinul. Parinti ei au dreptate. Băgați-vă mințile în cap și maturizativa odată, fata are 14 ani și tu ai 16, ar trebui sa știți diferența dintre bine și rau, prostie și inteligenta. E o prostie ca va gândiți sa fugiți împreună, ca va descurcați, ca părinții ei nu va susțin și aveți o dragoste interzisa. Băiatule, asta e lumea REALA! Nu suntem la lecții de viata și nici la Național TV.

| Michaeel a răspuns (pentru Michaeel):

"Voiam sa ne mutam amandoi la mine" fata are 14 ani! Știe ea sa facă mâncare, sa spele vasele, sa facă curat de vrea sa stea sigura? De ma auzeau parintii mei ca ma comport ca ea sau ca tine eram deja bătut cu cureaua. Băgați-vă mințile în cap ca aude cineva chestiile astea și va faceți de ras. Înțeleg ca sunteți copii și ca fata are 14 ani dar măcar de la tine ca ești mai matur ma aștept ca măcar tu sa ai minte. Asta nu e rasism ce fac parinti ei, la ce reputație au țigani nici eu n-aș vrea ca fiică-mea sa și-o ardă cu țigani.Eu am cunoscut țigani la viata mea și știu cum sunt ei. În fine, este o prostie toată povestea asta, gandiți lodic și rațional și după vorbim.

| Michaeel a răspuns:

"acum 2 ore | eu284 a întrebat:
Buna ziua TPU.Este prima oara cand pun o intrebare pe acest site deci sper ca o sa fie utile.Eu fac 15 ani peste câteva luni, și iubesc un băiat țigan mai mare cu un an ca mine."

Eu nu înțeleg. Sunteți amândoi pe același profil de pui întrebare și ca fata de 14 ani și ca țiganul de 16? As zice mai mult ca ești un troll (cont înregistrat astăzi + întrebări prostești) care n-are ce face.

| Furnicuta000 a răspuns (pentru Michaeel):

Fata a pus intrebarea, prima data din perspectiva ei si apoi din perspectiva lui (sau macar a incercat sa isi imagineze perspectiva lui). Uita-te la felul in care scrie (nu zic ca nu stie sa scrie, nici perfect nu e dar se vede ca a dat pe la scoala), ma refer la punctele de suspensie care sunt intotdeauna cate 2 in ambele intrebari dar mai sunt si alte similitudini.