Sunteți prosti amândoi. Am văzut-o pe gagicata ca punea aceeasi întrebare și i-am răspuns la fel. Sa va vad eu pe voi la 16 și 14 ani cum puteți sa va îngrijiți ai sa va întrețineti. Mergeți domne pe afara in loc sa dramatizati atâta ca asta e viata reala nu un film
Nu exista Copii Vs Parinti, voi va credeți adulți și independenți când fata abia și-a făcut buletinul. Parinti ei au dreptate. Băgați-vă mințile în cap și maturizativa odată, fata are 14 ani și tu ai 16, ar trebui sa știți diferența dintre bine și rau, prostie și inteligenta. E o prostie ca va gândiți sa fugiți împreună, ca va descurcați, ca părinții ei nu va susțin și aveți o dragoste interzisa. Băiatule, asta e lumea REALA! Nu suntem la lecții de viata și nici la Național TV.
Sunteti practic niste copii. La varsta asta parintii nu sunt de acord cu maritisul, nu e frumos cum vorbesc despre tine dar poate nu le convine ca fata lor sa plece de acasa, stii cum sunt unele fete, nu au grija si se trezesc cu un copil desi au jurat ca vor avea grija, asta cea mai mare frica a unui parinte.
Nu aveti cum sa va mutati impreuna de la varsta asta, sunt foarte multi factori la mijloc, de ce nu mai asteptati?
"Voiam sa ne mutam amandoi la mine" fata are 14 ani! Știe ea sa facă mâncare, sa spele vasele, sa facă curat de vrea sa stea sigura? De ma auzeau parintii mei ca ma comport ca ea sau ca tine eram deja bătut cu cureaua. Băgați-vă mințile în cap ca aude cineva chestiile astea și va faceți de ras. Înțeleg ca sunteți copii și ca fata are 14 ani dar măcar de la tine ca ești mai matur ma aștept ca măcar tu sa ai minte. Asta nu e rasism ce fac parinti ei, la ce reputație au țigani nici eu n-aș vrea ca fiică-mea sa și-o ardă cu țigani.Eu am cunoscut țigani la viata mea și știu cum sunt ei. În fine, este o prostie toată povestea asta, gandiți lodic și rațional și după vorbim.
"acum 2 ore | eu284 a întrebat:
Buna ziua TPU.Este prima oara cand pun o intrebare pe acest site deci sper ca o sa fie utile.Eu fac 15 ani peste câteva luni, și iubesc un băiat țigan mai mare cu un an ca mine."
Eu nu înțeleg. Sunteți amândoi pe același profil de pui întrebare și ca fata de 14 ani și ca țiganul de 16? As zice mai mult ca ești un troll (cont înregistrat astăzi + întrebări prostești) care n-are ce face.
Noi nu aveam in gand treaba asta, doar ca părinții mei exagerează si se ajunge la un ditamai scandalul.
Fata a pus intrebarea, prima data din perspectiva ei si apoi din perspectiva lui (sau macar a incercat sa isi imagineze perspectiva lui). Uita-te la felul in care scrie (nu zic ca nu stie sa scrie, nici perfect nu e dar se vede ca a dat pe la scoala), ma refer la punctele de suspensie care sunt intotdeauna cate 2 in ambele intrebari dar mai sunt si alte similitudini.