| Vlach a întrebat:

Salut,cam am o problema...
U eori ma simt pur si simplu ca si cum as fi blocat in capul meu,lucrurile din jurul meu nu par reale,parca as viziona pur ai simplu un film sau ceva,ma simt detasat de realitate,nu mai pot sa ma bucur asa ca atunci cand eram mic de lucruri,ma simt de parca tot ce e in jurul meu e ireal,nu stiu,inainte nu era chiar asa,dar acum e mai ciudat,uneori ma blochez sa zic asa in mintea mea,cu toate gandurile si parca lumea din jur nu mai e ca inainte... Nu stiu cum sa explic,nu pot sa ma mai bucur de lucruri simple,parca sunt pe pilor automat,asa ma simt,miscarile mele parca nu sunt asa cum erau gandite,ce fac nu e ca inainte,e ciudat,nu stiu ce sa cred, e normal? Puteti sa imi explicati ce se petrece?

Răspuns Câştigător
| IoanaPuppy31 a răspuns:

Buna,
De multe ori am simtit si eu senzatia, parca totul este ireal. Cea ce trebuie sa faci este sa nu te panichezi si sa te relaxezi mai mult, asta se intampla si pentru ca uneori vrem noi sa experimentam noi realitati.

4 răspunsuri:
| Sc_Alex_1995 a răspuns:

Frate din cauza stresului... incearca un psiholog ca la mine a mers big grin

| Cinevacatoatalumea a răspuns:

Esti doar stresat. Tuturor ni se intampla. Ai grija ca poate iti intra Deus in cap.

| Vlach explică (pentru Cinevacatoatalumea):

La ce te referi prin "iti intra Deus in cap"?

| Cinevacatoatalumea a răspuns (pentru Vlach):

Referinta din Mirai Nikki (anime)