anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut,
Care e treaba cu gleznele la vedere la baieti, vad multe critici la adresa baietilor care poarta. Nu e ok sa ai gleznele deloc la vedere? Cand e ok si cand nu? Intreb pentru ca nu stiu.
Mersi

10 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Arata cocalaresc. Parerea mea este ca șosetele acelea scurte care nu iti acopera gleznele sunt create spre a se folosi cu BALERINI. Deci daca nu practici Baletul nu ai de ce sa le utilizezi, ia-ti sosete mai lungi.

| andrei2450023 a răspuns (pentru anonim_4396):

Ce inseamna ''cocalaresc''?

| Ofiintă a răspuns (pentru anonim_4396):

Am remarcat la un moment dat pe unul care purta adidași si avea gleznele goale.
Interesant însă faptul că purta o geacă de iarnă lungă.

| andrei2450023 a răspuns (pentru Ofiintă):

Iarna mi se pare o prostie sa ai gleznele goale. Vara mi se pare ok.

| siriusblack98 a răspuns:

Esti balerina sa ai gleznele la vedere? ''Cand e ok si cand nu?'' cand este vara si stai in pantaloni scurti si fara sosete, numai in papuci. Atunci e ok sa ai gleznele la vedere. In rest e gest de bulangiu. Mai sunt unii in niste pantaloni de stofa mulati, pantofi luciosi si cu gleznele la vedere, absolut dezgustator.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru andrei2450023):

Derivat de la substantivul de baza "cocalar" (cocalar, cocalari s. m. 1. țigan bișnițar. 2. șmecheraș de cartier. 3. (peior. – între rromi) țigan de cea mai joasă speță.) plus sufixul "-esc" ce denotă : " în stilul", "ca și", "asemenea". Altfel spus, în stilul cocalarilor, ca și cocalarii, asemenea cocalarilor. Aceasta este semnificatia adjectivului cocălăresc.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Ofiintă):

Da, presupun ca au o circulatie foarte vioaie a sangelui in glezne, de nu simt frigul!

| andrei2450023 a răspuns (pentru siriusblack98):

Dar in pantaloni lungi nu e ok sa ai gleznele la vedere? laughing

| siriusblack98 a răspuns (pentru andrei2450023):

N-are sens sa mai explic pentru ca n-am cui din cate se pare.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Pur si simplu este o "moda" cam deplasata putin, iar lumea nu isi mai bate capul cu pantalonii mai lungi care ar putea sa le acopere piciorul, si glezna implicit, si aleg asa... cam orice.

Nu este vorba de ok sau nu, ca nu scrie undeva cand este bine si cand nu. Este vorba doar de utilitate, moft si prostie big grin

Daca persoanele respective nu au probleme cu picioarele si nu ii deranjeaza, sa faca ce vor, desi parca nu inspira deloc "barbatie". Asa ca tu faci cum crezi, insa vizual este cam urat big grin