| SteauaFermecata402 a întrebat:

Salut! Ce faceți astăzi de 1 iunie? Nu mai pot să mă numesc un copil care să aibă nevoie de atenție multa din partea părinților sau așa dar totuși am 15 ani și mi se pare puțin nedrept că sunt alti copii de vârsta mea care stau toată ziua afara, au bani, haine scumpe de firma etc. eu lucrez în construcții sa-mi fac banii mei, de rușine să nu le cer alor ai mei însă totuși mi se pare puțin nedrept ca alții de vârsta mea au tot ce-și doresc fara a face un minim de efort sa zic așa(:

12 răspunsuri:
| Continchiscontsters a răspuns:

Eu deja la 12 ani vindeam porumb și pepeni cu un prieteni din copilărie și munceam la tarabe de nu-ți poți închipui ce era în piața aia mai ales când venea Tiru cu pepeni acum aveți atâta oportunități sa munciți da nu vreți asta este Adevărul lasă pe alți sa fie ei bogați cât vor ei tu muncește cinstit și ia-ți ce vres inima ta da muncește cinstit și ia-ți tu singur

| sierra1 a răspuns:

De ce e nedrept? așa e societatea, polarizată - unii au alții nu.

Invață să ai și lasă "anxietatea socială" acasă

| Continchiscontsters a răspuns:

Munca este peste tot da nu toți vor sa muncesca cinstit.

| darrio2007 a răspuns:

La 15 ani lucrezi in constructii?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai o situatie familiala foarte precara? Sau de ce esti nevoit sa lucrezi in constructii? Sau este doar dorinta ta de a lucra pentru a avea tot ce iti doresti ( bani de buzunar ) fara a te milogii de parintii tai?

| Fatamuntilor a răspuns:

Tu stii sa pretuiesti banii!
cei de varsta ta sunt copii de bani gata.
Fiecare om e unic in felul lui, orice comparatie, e de prisos.

| dullcat a răspuns:

Buna.Stiu ca e nedrept, insa incearca sa nu mai gandesti asa, deoarece in ritmul acesta, cred ca la maturitate si batranete in general vei ajunge o persoana acra care da vina pe tineri pentru orice.Totusi, nimeni nu are nicio vina daca s-a nascut intr-un timp cu o tehnologie mai avansata, in care totul e mai usor zilnic, sau daca s-a nascut intr-o familie mai instarita, etc.

Replicile de mai sus confirma asta. laughing) In momentul in care incepi cu,, Pe vremea mea!'' sansele ca cineva mai tanar sa te asculte sunt minime.Cred ca toti oamenii ca pot oferi informatii si pareri valoroase, povesti de viata, insa daca o fac pe un ton acuzator, ca si cum generatiile de dupa ei sunt vinovate, atunci....

Pur si simplu, nu ar trebui sa existe aceste razboi intre generatii.Dar il perpetuam zilnic.De ce?

| SteauaFermecata402 explică (pentru anonim_4396):

In familie am o situație buna zic eu, nu mi-a lipsit niciodată nimic și am avut de toate insa acum e rândul meu sa-mi ajut parintii

| SteauaFermecata402 explică (pentru Fatamuntilor):

Ai dreptate

| CleanHeart a răspuns:

Copil o sa fii mereu si toti o sa fim copiii cuiva toata viata

| Caro34 a răspuns:

Bună! Nu fi trist pentru nimic! Cu timpul vei înțelege că D-zeu ți-a dat ceva ce la acei copii nu găsești: iubire pentru părinții tăi, bunătate, gânduri pure etc. și astea sunt scumpe; mai scumpe ca și banii! Știi câți părinți își doresc copii că tine? Bucură-te și luptă să fii cineva fiindcă ai potențial! Am bani destui, dar niciodată nu am purtat haine scumpe; calitatea de OM nu stă în: bani, bijuterii, mașini și haine de firmă ci în: blândețe, iubire, respect, prețuire, inteligență, ajutor, bucurie etc. și tu ai destule! Îți doresc din suflet numai bine și sănătate!