Cred ca esti baiat, asa ca ai putea sa incerci :
Pokie Ninja,
Pokie Ninja ii Social ( pe Facebook ), Pokie Ninja ii Original
- jocurile astea daca iti place naruto;
Universale ar fi :
Woozworld ( dar la asta nu prea ai ce face ),
OurWorld ( daca iti place asta, cauta-ma ca Xander Mask, am lvl 80 ),
si alte jocuri pe care le gasesti pe Facebook.
Daca n-ai ce face, ai putea sa incerci sa te uiti la Naruto, e bun de pierdut vremea, si daca incepi sa te uiti, te previn, Naruto provoaca depedenta
sper ca te-am ajutat :/, dar cred ca nu :/, am impresia ca tu cauti ceva online cu multa actiune si violenta la greu :/ oricum cu totii stim ca vara asta a fost can plictisitoare :/
Sunt baiat si da e bun naruto dar mai bun e ben ten oricum ai funda
Da-mi niste servere dar bune, te rog
Ai putea sa incepi sa joci LoL(League Of Legends) este cel mai jucat joc al Planatei in acest moment.
Sau daca esti mai mult pasionat de shooting, a aparut un noi Counter Strike(Global Ofensive daca nu ma insel). Sper ca te-am ajutat daca mai vrei alte variante. spune. Succes
Depinde...daca esti fata sau baiat, dar iti spun cateva:WoozWorld, Spark City World, Club Penguin, ConQuiztador sau dai alte jocuri pe miniclip la fereastra "Jocuri Multiplayer"
Sper ca ti-am fost de ajutor! FUNDA?!
Eu ma joc SAMP (San Andreas Multiplayer). Daca ai pe comp GTA San Andreas, ca sa joci multiplayer mai trebuie sa descarci samp-ul(Scrii pe google samp dawnload ) apoi trebuie sa instalezi sampul exact in acelasi fisier cu san andreasul.
P.S:eu iti recomand serverul samp.diavola.ro
Ce servere mai sunt? poate stii vreun server cu romani, asta care mi l-ai dat imi zice, try again..connct, nu vrea nu stiu de ce