| mortal a întrebat:

Salut, ce proteine imi recomandati pentru crestera in masa musculara, am auzit ca Gfx 8 e bun, imi puteti zice si mie daca e asa?

8 răspunsuri:
| LoveToLive a răspuns:

Iti recomand pentru o viata sanatoasa sa nu te apuci.Pe viitor o sa iti para rau

| AddictedToLife a răspuns:

Eu nu ti-as recomanda proteine pentru cresterea masei musculare. Intr-adevar, daca le iei ti se 'umfla' muschii, dar daca te opresti din luatul lor ti se 'dezumfla' muschii.Mai bine incearca sa mananci sanatos(stii tu fara prajeli, sucuri acidulate si sosuri) si sa faci exercitii.Este mult mai sanatos asa si in cazul in care intrerupi antrenamentul pentru o perioda mai indelungata(peste 2 saptamani), muschii isi vor 'reveni' foarte repede dupa reluarea training-ului.

| TheFACKYouTub a răspuns:

Iti zic din propria experienta ca nu's bune.
1.Iti afecteaza organismul
2. daca te apuci de elte trebuie sa te tii, si daca nu tii regim degeaba le ei.
3.Proteinele nu iti creste masa musculara peste noapte, iei cateva luni pana se observa.Ele doar te ingasa si tu iti modelezi muschii
Eu m-am lasat de sala acum 7 ani si imi mai ramasesera 2 bidoane de proteine si le-am luat,zic sa nu fac risipa de bani,si ma ingrasasem, bineinteles ca la 1, 75 m nu se observa, dar aveam burtica.Si pentru ca am luat 2 bidoane de proteine fara antrenament, m-am chinuit 1 jumate sa dau burtica jos.
Si daca ei proteine s-au steroizi,odata o sa lasi antrenamentele, nu o sa mai faci, o sa atarne carnea pe tine ca la babele alea grase de atarna grasimea.

Mai bine citeste acest link http://www.TPU.ro/......dee-funda/

| Cosmin86 a răspuns (pentru TheFACKYouTub):

Proteinele nu ingrasa, carbohidratii ingrasa. Daca tu ai un supliment proteic cu un continut mare de carbo, normal ca te ingrasi mai usor.

Carnea atarna pe tine de la grasime, NU de la proteine, nici macar de la steroizi. Eu am luat 2 ani si apoi am avut 5 ani pauza si ca sa vezi, NU atarna carnea DELOC. In schimb sunt o gramada la 20 de ani pe care atarna carnea ( de la bere, shaorma, cola, etc. ) care nu au luat niciodata nimic.

Chestia ca atarna carnea e o aberatie tipiac anilor 70, de atunci au aparut N articole si experimetne stiintifice si explicatii, mai documenteaza-te.

Uita-te la Stallone, atarna carnea pe el la 64 de ani? Si a luat proteine + amino + steroizi ( injectabili ) la greu.

Carnea atarna de la GRASIME, PUNCT.

Mai documenteaza-te.

| Cosmin86 a răspuns (pentru AddictedToLife):

Eu am luat suplimente 2 ani si apoi am intrerupt 5 ani si nu s-au observat nicio schimbare.
La tine 2 saptamani inseamna perioada indelungata? Tu chiar n-ai nicio treaba cu sportul.

Proteinele NU umfla muschii si daca nu iei NU se dezumfla. Cand te opresti de sport muschii "se dezumfla" oricum foarte incet, adica iei proteine poti INCETINI acest proces, in niciun caz nu-l grabesti.

Mai documenteaza-te inainte sa aberezi.

| Cosmin86 a răspuns:

Da, GFX-8 e bun daca esti foarte slab, ala nu e "proteina" e un "gainer", adica are si multi carbohidrati.

Daca nu esti foarte slab iti recomand ceva care sa aiba 75 % proteine si doar 10-15 % carbohidrati.

mai exact : dymatize elite whey sau optimum nutrition whey gold.

Daca esti slab, poti sa iei gfx 8.

| Cosmin86 a răspuns (pentru LoveToLive):

De ce sa-ti para rau mai tarziu? straight face

| ProteineCalitate a răspuns:

Http://track.probolan50.ro/......obolan-50/ Te-ar putea ajuta foarte mult!