| MouSSEauChoColat a întrebat:

Ce ziceti ca in perioada sarbatorilor de iarna fiecare dintre noi sa posteze la contul de TPU o imagine de Craciun? Si dupa Craciun toata lumea sa revina la imaginea initiala! E doar o idee dar ar fi frumos.

Răspuns Câştigător
| misterioaѕa a răspuns:

Bună
Frumoasă iniţiativă de a face lumea să fie în spiritul Crăciunului.
Sunt mulţi useri care o să refuze şi ce rost ar avea să pun? Nu poţi face nimic pe site-ul ăsta fiindcă există prea mulţi copii misogini(vorba lui NOname)care sunt gata să jignească sau să vină cu răspunsuri gen"Du-te de aici, ce-i cu tine?"!

8 răspunsuri:
| TTdsIulia a răspuns:

Mie chiar imi place, este o idee originala care se potriveste cu tema acestei perioade, pana la urma odata pe an este Craciunul si sa intram si noi in spiritul sarbatorilor de iarna :*... sper sa fie bagata in seama aceasta idee.

| Alyra a răspuns:

Mi se pare o idee bună. happy

| MouSSEauChoColat explică (pentru misterioaѕa):

Da...E pacat pentru ca am gasit multe imagini interesante pe internet si daca tot nu putem sa impodobim site-ul macar atat am fi putut face. Mersi pentru raspuns. Adica doar tu si BadGirl mi-ati raspuns...Deci ii multumesc si ei.

| misterioaѕa a răspuns (pentru MouSSEauChoColat):

Nu doar noi am răspuns ci şi Rosy.
În legătură cu împodobitul site-ului ştii bine ce am tras toţi cu felicitarea aia nu?

| MouSSEauChoColat explică (pentru misterioaѕa):

Imi pare rau in legatura cu Rosy, eu am trimis raspunsul inainte sa-mi scrie ea dar bineinteles ca ii multumesc! De asemenea am uitat complet de felicitari pentru ca si eu am trimis! Imi pare totusi rau ca in loc sa-si bata joc, "trollerii" de pe site ar putea face ceva dragut.

PS:La un moment dat NoName a propus parca alegerea unui Mos Craciun sau a unei Craciunite, cum a ramas?

| misterioaѕa a răspuns (pentru MouSSEauChoColat):

Da,NOname a propus alegerea unei Crăciuniţe şi a unui Moş Crăciun, dar se pare că a rămas aşa.

| valahu a răspuns:

Ce tare e ideea big grin! e ciudat ca mi-am facut contul destul de recent, si prima idee a fost sa-mi pun poza asta ( din stanga de la status ). M-am nascut iarna si iubesc Craciunul deci, eu cel putin, o sa le sugerez faza cu pozele si prietenilor happy

| MouSSEauChoColat explică (pentru valahu):

Ma bucur nespus de tare sa aflu ca ai facut chestia asta din proprie initiativa! Merci si de raspuns!