Si eu ma plictiesc la un film. Care are chef de-un conquiztador hai sa jucam, dam de-un separeu Astept mesaj privat daca aveti cont. Sa mi-l amintesc si eu pe-al meu ca n-am mai jucat demult.
Eu n-am somn. La mine in oras ploua de azi dimineata si nu-mi place. Si ce sa fac? Ascult muzica, caut un joc de vreo 3 ore, vorbesc pe mess.
Pai eu acum 9 ore[cand ai postat tu intrebarea] stateam in casa si ma plictiseam pentru ca la noi in oras a fost pana de curent de abia acum si-a revenit
Ce imi place intrebarea ta uite acum am venit de afara si nu prea am chef de somn o sa mai stau pe aici pret de vreo 2 ore
Bunaaa!
Deocamdata arunc o privire peste intrebarile de pe TPU ca sa vad daca pot da si eu niste raspunsuri folositoare, iar mai tarziu merg sa ma dau cu saniutaaaa!
Puupici!
Chiar deloc.nu am somn, pai pierd vremea, ascult muzica, incerc sa rasp la intrebarile dp site,[of.ma gandesc...]da e chair frumos si linistit`
Dragutz au trecut aproape 2 h de cand am pus intrebarea si inca nu dorm si afara tot ninge ninge ninge de 2 zile intruna superb
Mie mi-e somn, dar mai stau putin pe aici, sa vad ce mai e nou de cand nu am mai intrat (de acum 3 ore), poate dau o mana de ajutor