| Bia:X a întrebat:

Saluthappy cine nu are somn?happy e asa frumos afara:X voi ce faceti?happy

13 răspunsuri:
| Flav a răspuns:

Si eu ma plictiesc la un film. Care are chef de-un conquiztador hai sa jucam, dam de-un separeuhee hee Astept mesaj privat daca aveti cont.happy Sa mi-l amintesc si eu pe-al meu ca n-am mai jucat demult.hee hee

| Marii a răspuns:

Eu n-am somn. La mine in oras ploua de azi dimineata si nu-mi place. Si ce sa fac? Ascult muzica, caut un joc de vreo 3 ore, vorbesc pe mess. happy

| viatadecacatt a răspuns:

Pai eu acum 9 ore[cand ai postat tu intrebarea] stateam in casa si ma plictiseam pentru ca la noi in oras a fost pana de curent de abia acum si-a revenitbig grin

| Butsilee a răspuns:

Ce imi place intrebarea ta day dreaming uite acum am venit de afara day dreaming si nu prea am chef de somn laughing o sa mai stau pe aici pret de vreo 2 ore happy

| AndreeA_4571 a răspuns:

Bunaaa! love struck love struck love struck
Deocamdata arunc o privire peste intrebarile de pe TPU ca sa vad daca pot da si eu niste raspunsuri folositoare, iar mai tarziu merg sa ma dau cu saniutaaaa! laughing
Puupici! kiss

| Fuckin-Battlefield a răspuns:

Chiar deloc.nu am somn, pai pierd vremea, ascult muzica, incerc sa rasp la intrebarile dp site,[of.ma gandesc...]da e chair frumos si linistit`

| Fuckin-Battlefield a răspuns:

Si mai rontai.pe aicibig grinlaughing`

| Bia:X explică:

Dragutz au trecut aproape 2 h de cand am pus intrebarea si inca nu dormlaughing si afara tot ninge ninge ninge de 2 zile intrunahappy superbhappy

| iri a răspuns:

Mie mi-e somn, dar mai stau putin pe aici, sa vad ce mai e nou de cand nu am mai intrat (de acum 3 ore), poate dau o mana de ajutor happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu... îmi înghit amarul la un ceai călduț și o ședință foto pe balcon (experimentez setări la cameră, până acum nu mi-a venit să-mi înfig caninul în ea).

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hmmm thinking
La mine nu e frumos crying.
A plouat la greu crying.
E si frig de ingheata apele sad... daca nu au inghetzat pana acum laughing).

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Ninge şi iar ninge, este vremea derdeluşului!
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vai la mine s'au facut niste nametzi.
ninge de 2 zile incontinuu :X
e superb love struck
de vreo 10 ani nu a mai nins asa in barlad love struck [jud vs]

Întrebări similare