anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut comunității TPU!
Astazi am avut o problema cu un user TPU care a făcut o greșeală grosolană pe scurt am prins/o in offside pe utilizatorul casnic Violleta2022 care ghiciți ce mi-a răspuns foarte greșit la întrebarea:

Salut TPU! Ce englezisme folositi cel mai des?
in afara de ok, fain(fine) si chers.
Aveți aici proba: https://www.tpu.ro/......-si-chers/

Ea mi-a explicat așa: Sunt nevoita sa vorbesc fluent engleza si sa scriu zilnic in engleza, fiindca traiesc si muncesc in Australia, dar ocazional scriu si vorbesc limba romana.

Eu i-am răspuns așa: Foarte bine dar întrebarea se referea la ce englezisme folosiți cel mai des înafara de cele menționate mai jos:

Ea mi-a scris așa: Nu pot da exemple aici, fiindca eu nu am incotro si folosesc tot vocabularul englezesc, fiindca traiesc, muncesc si vorbesc numai in engleza, zilnic la telefon, emailuri cu furnizori, clienti, colaboratori, practic limba engleza este limba mea activa iar cea pasiva este lb romana (pe care o scriu aici pe forum, si o vorbesc ocazional acasa sau cu prietenii romani).

Cum vi se pare a avut dreptate utilizatorul Violleta2022 eu sincer cred că nu pentru că dacă nu scria nimic era mai ok dar ea fiind altfel de persoana a zis sa dea in scris că nu poate scrie un englezism acolo că ea menționează că nu poate că limba sa este engleza și vorbește ocazional cu prietenii sau pe forumuri mai bine spus TPU, sa nu credeți că am ceva cu ea doar că ea cică vorbește la telefon cu furnizori/clienti și că practica doar in limba engleză, ba nu vi se pare ca ma ia la mișto cine tea pus draga mea sa îmi răspunzi eu nu team pus tu ai vrut, acum să nu trageți săgeți în mine ca n-am dreptate ca stiu cine sunt acele persoane care zic ca n-am dreptate, si un ultim lucru pentru utilizatorul Violleta2022 sa nu spui ca nu ai facut asa! Atenție dacă mai scrii astfel de prostii la mine îti dau raport și voi cei care vă uitați să nu ziceți că îi dăm raport la acea Domnișoara care spune rahaturii in fata va rog frumos daca va scrie astfel de prostii păstrați vă calmul că ea așa este obișnuită! Sper că nu comentezii Violleta2022 cu vorbe urate la adresa mea sper că altfel ne supărăm!

Răspuns Câştigător
suntserios
| suntserios a răspuns:

Da placerea lui Violleta2022 pe langa a umili copii de pe TPU si a ii certa este sa se dea mare. Ce surpriza. Haha

7 răspunsuri:
| FUVDER a răspuns (pentru suntserios):

Mulțumesc frumos suntserios chestia e ca ea putea sa nu scrie nimic oricum nu mă mai interesează mulțumesc pentru răspuns o zi buna!

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru FUVDER):

Pai trebuie sa scrie ceva, ca trebuie sa ajuna nr 1 pe TPU.

suntserios

PS. Vezi ca daca vede ce scrii aici o sa iti zic ca ai cucu mic. Apoi ignore.

| Violleta2022 a răspuns:

@ FUVDER
Din mesajul asta trag concluzia ca esti doar un copil limitat (fiindca ai pus intrebarea la adolescenti, incapabil sa intelegi ceea ce oamenii mari incearca sa-ti explice).

PS Trebuie sa fii extrem de frustrat daca-ti tot faci conturi noi, doar ca sa-mi dedici cate un topic pe forum.
Stai linistit, ca nu plec nicaieri de aici! happy

| darrio2007 a răspuns:

Nu mi se pare nimic in neregulă cu ce ti-a raspuns ea.
Nu ii iau apararea dar o cunosc putin mai bine decat tine.
Intr-adevar, traieste in Australia.
Că nu ti-a convenit raspunsul ei, este alta problema.
Tu de ce postezi anonim?

suntserios

Vezi nu ti a zis ca ai cucul mic, doar ca esti limitat

| FUVDER a răspuns (pentru suntserios):

Wow nu stiam (: am ca sunt limitat oricum am inteles situatia, Violleta2022 ma banat dar nu sunt suparat astept unban ca sa clarificam lucrurile si sa fi sanatos in continuare