E mai rau sa fi indragostit de cineva si acel cineva sa fie indragostit de tine si sa nu puteti fi impreuna. Daca esti indragostita de o persoana care nu simte nimic pentru tine trebuie sa accepti si sa lasi acea persoana in pace deoarece asta inseamna ca nu sunteti facuti unul pentru altul. Dar daca esti indragostita de o persoana care te iubeste si ea trebuie sa lupti indiferent de motivul pentru care nu puteti fi impreuna. Si daca nu puteti fi sub nici o forma impreuna e rau, rau de tot
Scuze nu prea stiu sa explic...
O fetiţă de 12 ani plânge.
Eu : -Ce s-a întâmplat?
Fetiţa : -Sufăr din dragoste!
Eu :http://i.imgur.com/5PjRJl.gif
Este mai dureros sa fi indragostit de cineva care are aceleasi sentimente pentru tine dar din diverse motive nu puteti fi impreuna
Eu cred ca prima varianta, deoarece am plans enorm dde mult dupa un om care nu merita : (
Hey,daca am pus asa o intrebare, asta nu inseamna ca eu ma aflu in asa situatie.)))
Hey,daca am pus asa o intrebare, asta nu inseamna ca eu ma aflu in asa situatie.)))Si apropo nu am 12 ani
A doua varianta, pentru ca in prima, persoana aia chiar nu merita, iar in a doua, e vorba putin de destin sa nu poti sa fii cu o persoana din motive serioase, si totusi sa fiti indragostiti unul de celalalt.
Omis întreabă: