| Sevenup a întrebat:

Cum pot sa'l fac pe baiatul pe care'l plac si dupa cum vad si el da semne ca ma place sa imi recunoasca asta? suntem prieteni de mult timp si ne spunem "te iubesc:X:*" si alte chestii de genul.Nu stiu daca e pe bune si daca il intreb o ia ca pe o gluma sad.
Stau de multe ori cu el pana la 12 jumatate-1 in speranta ca poate poate straight face
Ce sa fac?

6 răspunsuri:
| ALEXANDRA1356 a răspuns:

Daca nu iti spune, poate nu simte. MAi bine fiti prieteni decat deloc.Asteapta sa-ti spuna el.
Fii sigura ca poate daca tu ii spui ca il placi, el (in caz de nu te place) s-ar raci de tine, aproape te-ar mai saluta.
[si crede-ma ca nu spun degeaba.Am patit-o! ]

| zմzմツ a răspuns:

Incearca sa il faci gelos adicka sa nu ii mai acorzi atata atentie si sa incerci sa ii acorzi atentie altui baiat.vezi cum v-a reactiona, daca te iubeste si te place v-a deveni gelos si v-a incerca sa stea de vorba cu tine, succes...[; x]

| ecristinamc a răspuns:

Incearca sa te dai mai mult la el(nu crd ca e asa prst ca sa nu se prinda). Daca nu, si vezi ca el tot nu-ti spune. Spune-i ca ar fi bine sa va mai raciti, ca ati ajuns deja prea departe, ca voi sunteti deja mai mult decat prieteni si asta nu e bine. Spune-i ca vrei sa clarifici situatia asta.Intreaba-l daca e de acord sa ramaneti doar prieteni...si va spune el tot atuncilaughing daca nu.eu zic ca nu te placehappy

| OXxana a răspuns:

Pai daca te iubeste cu adevara o sa descoperiasta in timp si nu trebuie sa ti-o spuna ci sa o simta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dai o l.ba

| djvampy a răspuns:

Fi directa, cea mai buna solutie, intre tine si el o sa ramana aceeasi relatie de prietenie, eu asa as face, nici nu mai stau sa astept si sa ma necajesc degeaba...