| QuitQusifor a întrebat:

Salut, cum pot sa pun mainile pe sanii iubitei ca nu pot asa pur si simplu, pliz ajutati-ma

ma, scuze pentru categorie dar nu am gasit-o pe aia cu Dragoste Si Sex

Răspuns Câştigător
| Kalyn a răspuns:

Pai cand o saruti (intr-un cadru mai intim) pui mana nu te speria ca nu o sa reactioneze deloc ciudat, daca iti ia mana nu-i nimic mai incerci de cateva ori (da fara nesimtire) in alte zile pana se obisnuieste...si gata! spor la treabahappy

8 răspunsuri:
| PrecioussGirl a răspuns:

Pff laughing
atunci cand o sarutsi. laughing

| PrecioussGirl a răspuns:

@ ashy : si de ce este atunci momentul cel mai prost?

| NoChanceForUs a răspuns:

Buună astaalaughing

| anonimussssssss a răspuns:

laughingcel mai prost moment sai pui mainile prin zonele intime e atunci cand o saruti...depinde si de cat timp esti cu ea

| OliviaLove a răspuns (pentru anonimussssssss):

Cred ca ai vrut sa zici ca e cel mai bun mometul nu cel mai prost straight face.

| GabrielaIoana a răspuns:

Pai daca ti neaparat...mai bine o intrebi sau bati apropou inainte ca sa nu iti iei vreo una laughing da atunci cand e mmemtu mergeti si voi va plimbati vb glumiti dupa mergeti intr-un loc mai retras nu stiu laughing jucati si voi provocari si intrebari.si o int ceva de genu daca as pune mana pe sani tai ce ai zice ca eu mi-as dori sau eu stiu laughing
Bafta

| 2749764830 a răspuns:

Pai eu sunt fata deci nu ma deranjeaza. Adica atata timp cat am incredere in baiatul acela si nu se decurge la altceva este foarte bine.

| Anonim955 a răspuns:

Ce conteaza cand pui mana ei oricum o sa ii placa. daca iti ia mana e mai timida trebuie sa se obisnuiasca.
important este dupa ce se va obisnui tu o sa incerci la zona intima si iti va da o palmalaughing
De ce nu te duci frate la o dama de companie si ai sa o atingi peste tot iti va face si sex oral tot ce visezi tu de ani de zile.