Pai cand o saruti (intr-un cadru mai intim) pui mana nu te speria ca nu o sa reactioneze deloc ciudat, daca iti ia mana nu-i nimic mai incerci de cateva ori (da fara nesimtire) in alte zile pana se obisnuieste...si gata! spor la treaba
Pai daca ti neaparat...mai bine o intrebi sau bati apropou inainte ca sa nu iti iei vreo una da atunci cand e mmemtu mergeti si voi va plimbati vb glumiti dupa mergeti intr-un loc mai retras nu stiu jucati si voi provocari si intrebari.si o int ceva de genu daca as pune mana pe sani tai ce ai zice ca eu mi-as dori sau eu stiu
Bafta
cel mai prost moment sai pui mainile prin zonele intime e atunci cand o saruti...depinde si de cat timp esti cu ea
Cred ca ai vrut sa zici ca e cel mai bun mometul nu cel mai prost .
Ce conteaza cand pui mana ei oricum o sa ii placa. daca iti ia mana e mai timida trebuie sa se obisnuiasca.
important este dupa ce se va obisnui tu o sa incerci la zona intima si iti va da o palma
De ce nu te duci frate la o dama de companie si ai sa o atingi peste tot iti va face si sex oral tot ce visezi tu de ani de zile.
Pai eu sunt fata deci nu ma deranjeaza. Adica atata timp cat am incredere in baiatul acela si nu se decurge la altceva este foarte bine.
anonim_4396 întreabă:
HighByTheBeach întreabă:
misauratcuviata întreabă: