Am ales o facultate greșită din dorința de a alege ceva. A fost horror. Pe parcursul anului universitar, am făcut consiliere în carieră ( recomand ) și schimbat facultatea. Acum sunt unde trebuie în urma a multor ședințe de consiliere, vorbit cu persoane din facultatea dorită și multă bătaie de cap pentru a învinge mentalitatea că ești prost dacă renunți.
Așa că nu te grăbi, nu există deadline, o poți face oricând, mai bine îți iei un gap year, poți munci + consiliere în carieră.
Poate vrei sa spui "curand VOI termina" fiindca nu poti in curand sa fii terminat ceva, ce inca nu s-a intamplat.
Mai citeste frazele acelea, ca sunt scrise incorect.
Care diferența dintre "am să termin" și "voi termina"?! Modul indicativ, timpul viitor, primul este viitor popular, al doilea standard. Înseamnă fix același lucru.
Stai un an pe margine, du-te angajează-te și încearcă să iei contact cu cât mai multe domenii, poate descoperi ce-ți place. mai bine așa, îți faci și experiență profesională în CV și alegi cu adevărat ce-ți place decât să termini aiurea o facultate și să realizezi că nu-ți place domeniul sau că-ți doreai altceva și să pierzi timp și cu o a 2-a + bani și nervi