| dutulina a întrebat:

Salut big grin
Am o problema foarte mare... Prima data sa va spun toate Povestea.
Sunt de ceva timp in Germania si m-am intragostit de o nemtoaica sa ii spunem ca o cheama 'Miruna', eu am 15 ani si ea are 14.Prima data am fost doar buni prieteni dar pe zice trece am fost m-ai apropiati, am inceput sa ne scriem prin Whatapp si alte chesti.Ea m-a intrebat de foarte multe ori pe cine iubesc i-ar eu am spus doar "o simpla fata" i-ar ea m-ia raspuns intotdeauna ca nu iubeste pe niemeni. big grin Peste 2 luni am intrebat-o daca vrea sa fie cu mine impreuna iar ea a spus ca "Nu, e mai bine daca am fii prieteni" si alte chesti.Peste cateva saptamani imi spune ca ii era frica ca nu a mai avut nicioadata un prieten iar ea ar fi vrut sa spuna ca da.Am inteles si peste cateva zile am intrebat-o din nou iar ea a spus "Nu" din nou -_- ca sa nu cad de prost am spus ca am intrebat-p asa de plictiseala ea s-a enervat foarte rau si s-a suparat. Eu am ignorat-o o saptamana si m-a intrebat de ce sunt asa de rece cu ea. Eu i-am raspuns ca am avut niste treaba.Ea dupa aia a inceput sa ma faca gelos, iar eu am incercat acelasi lucru. Acum sunt cu o alta fata impreuna care nu o iubesc sa ii spunem 'Vale', Eu vreau doar sa o fac pe 'Miruna' geloasa.Acum cateva zile 'Miruna' m-a intrebat daca chiar o iubesc pe 'Vale' i-ar eu am spus ca Nu.Ea m-i-a spus mai bine sa fiu cu fata pe care o iubesc (ea stie destul de bine ca o iubesc pe ea) Iar eu am raspuns ca "Mai bine nu, si asa ar refuza din nou". Nu stiu ce sa fac "Sa ma despart de 'Vale' si sa o m-ai intreb odata pe 'Miruna' o_o? Sunt destul de sigur ca ea ar refuza dinnou.Inima imi spune sa o intreb sa nu ma las, dar Capu imi spune sa ramanem prieteni. Am nevoie si de sfatul vostru, multumeschappy Imi cer mii de scuze pentru greselile gramaticale.

Răspuns Câştigător
| IngerCazator a răspuns:

Buna! Poate ea vrea sa vada cat de mult o iubesti tu pe tine si cum ar fi te testeaza... Eu zic sa nu te lasi batut pentru ca din cae ai scris tu aici mi-am cam dat seama ca si ea te place. Daca tu chiar nu o iubesti pe "Vale" nu trebuie sa fii cu ea doar asa din plictiseala.
Cel mai bine e sa te desparti de ''Vale'' si sa mai vorbesti cu ''Miruna'', cred ca si ea te place!
Bafta! Te pupacesk! kiss happy

3 răspunsuri:
| mona a răspuns:

O terorizezi pe Miruna cu intrebarile tale, deocamdata nu o mai intreba nimic, da-i papucii la tipa aia care zici ca nu o iubesti si fi prieten bun cu Miruna, de placut te place sunt sigura

| dutulina explică (pentru IngerCazator):

Multumesc mult big grin :*

| dutulina explică (pentru mona):

Asa voi face happy