Da, probabil e un apropo să ieșiți la cafea.
Dar dacă el e bărbatul, ar trebui să facă invitația.
Deși nu e interzis ori greșit să faci tu invitația, dar fiind căsătorit, nu ar trebui să îl provoci.
Sper că știi ce înseamnă o relație cu o persoană căsătorită, și înțelegi că nu vei primi atenție decât foarte rar.
Eu nu prea cred că e okay să placi o persoană care este căsătorită deja. Mai bine ți-ai scoate gândul acesta din cap, este spre binele tău.
Sa iasa la o cafea cu nevasta. Sunt sigura ca de-abia asteapta. Si daca il placi si iese din asta mai mult de o aventura de scurta durata, tot o sa te simti naspa pentru ca i-ai luat alteia ce era al ei, daca mai are si copii nu mai zic.
Ma caută in fiecare zi sa ieșim pentru ca sotia este mai mult plecata cu job-ul
Daca e casatorit cel mai bun lucru pe care il poti face e sa-i spui soției lui toate astea sau măcar sa rupi legatura cu el. Daca te incurci cu un barbat casatorit meriti cele mai rele lucruri de la viata, si tu si el amandoi.
E 100% vina lui daca are relatii extraconjugale dar o femeie nu ar trebui sa se uite la un barbat casatorit. Sunt barbati casatoriti care au probleme in casnicie dar astia sunt putini, restul sunt niste afemeiati care vor doar sa insele de distractie. In plus gandeste-te si la sotia lui, tu cum te-ai simti daca ai afla ca sotului tau ii sta mintea la alte femei?
Asta știi tu, dar probabil o minte, pentru a-și face loc în program de date-urile voastre.
Persoanele care înșeală, au un comportament foarte toxic, umblă cu foarte multe minciuni.
Eu m-am amuzat să fac parte din așa ceva, până am realizat că de fapt e un viciu din care nu câștigă nimeni, doar se pierde.
Alexandru250201 întreabă:
mary716263 întreabă: