| skirlex a întrebat:

Salut, dau o funda celui care ma ajuta, sa va povestesc sunt baiat am 17 ani sunt in clasa a 11 a si pot sa spun ca fetele de la liceu ma plac majoritatea, eu am in clasa o increzuta care se da la mine (eu fiind un baiat mai cuminte), iar eu o resping fiindca nu imi place ca trasaturi adica mi se pare urata are si nasul mare in fine si am auzit un coleg ca ea le-ar fi spus fetelor din clasa ca eu sunt gay fiindca ea se crede frumoasa si mie nu imi place de ea eu am cum sa procedez, dati-mi un sfat fiindca nu stiu cum gandesc celelalte fete.dau funda big grin

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Spune-i în faţă că n-o placi fiindcă-i urâtă. De preferat să faci asta când sunt toţi colegii voştri de faţă.

4 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Poate chiar să fie un avantaj pentru tine (până la un anume punct) să fii considerat gay de către colege; te vor primi mult mai bine în rândul lor, nu te mai vor privi ca pe un agresor potențial, ci ca pe un aliat. Problema ar fi dacă „se duce vestea", că nu mai scapi de eticheta aia, deși poate toți vor ști că e falsă. sad
Cum să procedezi efectiv în acest caz particular e foarte greu de spus - nu știm nici cum ești tu (ca om), nici cum e colega. Așa, doar idei stupide de genul „începi și tu s-o bagi în seamă, dar la modul tras de păr, ciupit de (diverse locuri) etc." s-ar putea să nu funcționeze!

| skirlex explică (pentru mihai69):

O sa trec cu vederea la prostiile astea si am sa eu coc eu si ei oricum mersi ca ti-ai dat cu parerea big grin si oricum toata lumea ma stie ca baiat de treaba adica vorbesc frumos cu toti si nu inteleg de ce o fata fara educatie ar face asa Pace

| mihai69 a răspuns (pentru skirlex):

Cred că e cea mai bună decizie. Oricum, numai tu poți să știi, fiind direct implicat și cunoscând și restul „găștii". Să fii iubit!

| skirlex explică (pentru anonim_4396):

Exact la asta ma gandeam big grin