Am inteles, Doar incearca sa petreci mai mult timp cu familia ta, cu prietena ta ca ai zis ca te simti bine cu ea, si va trece, acum e perioada aceasta dar va trece! Numai bine!
Buna! Sunt si asa perioade cand n-ai chef de nimic, am trecut si eu prin asa perioade cand mi se rupe-n **** de toti, dar sa vezi ca nu tine mult, incearca sa iesi cu baietii sa bei o bere iesi distreaza-te, sau daca nici de asta nu ai chef doar stai toata ziua acasa si uite niste filme dormi mult.
Am incercat sa ascult muzica, sa ma uit la filme, sa fac orice. Dar dupa cateva minute/ore imi revine starea asta nasoala...
Cautati o iubita poate, ea te va face sa te simti mai bine, sau incearca sa vorbesti cu cineva o persoane de incredere poate vorbind cu ea te va face sa nu te mai simti asa.
Am incercat si cu iubita, cat sunt cu ea ma simt mai bine, dupa iar revine starea. La fel si cu persoana de incredere.
Poate ai vreo problema si te candesti la problema data, de aia ti se rupe-n pl de toti,?
Totu merge bine momentan, nu cred ca ar putea sa fie o problema.
Multumesc frumos.
Am inteles, Doar incearca sa petreci mai mult timp cu familia ta, cu prietena ta ca ai zis ca te simti bine cu ea, si va trece, acum e perioada aceasta dar va trece! Numai bine!
Gabriel_Ilie_1991 întreabă: