| Pietricel a întrebat:

De aproape 2 zile n-am chef de nimic sunt plictisit fara viata, mi se rupe de tot, nu mai fac nimic. De ce am starea asta? Vreo idee sa treaca ceva?

Răspuns Câştigător
| samuelrockwer a răspuns:

Am inteles, Doar incearca sa petreci mai mult timp cu familia ta, cu prietena ta ca ai zis ca te simti bine cu ea, si va trece, acum e perioada aceasta dar va trece! Numai bine!

11 răspunsuri:
| Kimball a răspuns:

Astea sunt simptome că te doare-n *** de ori si cehappy

| Pietricel explică (pentru Kimball):

Asta mi-am dat si eu seama big grin

| samuelrockwer a răspuns:

Buna! Sunt si asa perioade cand n-ai chef de nimic, am trecut si eu prin asa perioade cand mi se rupe-n **** de toti, dar sa vezi ca nu tine mult, incearca sa iesi cu baietii sa bei o bere iesi distreaza-te, sau daca nici de asta nu ai chef doar stai toata ziua acasa si uite niste filme dormi mult.

| Pietricel explică (pentru samuelrockwer):

Am incercat sa ascult muzica, sa ma uit la filme, sa fac orice. Dar dupa cateva minute/ore imi revine starea asta nasoala...

| samuelrockwer a răspuns (pentru Pietricel):

Cautati o iubita poate, ea te va face sa te simti mai bine, sau incearca sa vorbesti cu cineva o persoane de incredere poate vorbind cu ea te va face sa nu te mai simti asa.

Am incercat si cu iubita, cat sunt cu ea ma simt mai bine, dupa iar revine starea. La fel si cu persoana de incredere.

| samuelrockwer a răspuns (pentru Pietricel):

Poate ai vreo problema si te candesti la problema data, de aia ti se rupe-n pl de toti,?

Totu merge bine momentan, nu cred ca ar putea sa fie o problema.

Multumesc frumos.

| Kimball a răspuns (pentru Pietricel):

Si eu sunt meteo-sensibil ( când ploua, îmi bag ****).

| Pietricel explică (pentru Kimball):

Ma' bro xD