Nu e corect spus sa uiti, doar trebuie sa te acomodezi cu noua situatie.Trebuie sa ai putina rabdare, curand te vei obisnui.Cand iti este dor de ei si simti ca innebunesti, iesi cu prietenii, vorbeste cu ei, faceti o activitate impreuna incat sa-ti mai iei gandul de la familie. Timpul va rezolva aceasta stare a ta, trebuie doar sa ai putina rabdare .
Ieși prin oraș, mergi la mall sau prin parcuri, încearcă să vb mai mult cu colegii de clasă, in special ce.i cu care crezi că te.ai înțelege.(scuze daca nu ai nici un coleg ok)in weekend, dacă ai posibilitatea sa mergi la ai tai. Usor,, ușor te vei obișnui.si eu m-am mutat la București din cauza liceului☺
M-am imprietenit cu cei din clasa, insa nu am chef sa fac nimic... sper sa ma obisnuiesc cat mai repede mersi mult
Stiu, dar acum pe moment ma afecteaza, nu ma pot concentra nici macar la liceu
Stai linistit , te vei acomoda, ai nevoie de prieteni care sa te ajute putin.Ai nevoie de cativa oameni care sa-ti fie alaturi in aceste momente, sa-ti distraga atentia de la acest dor de familie.Atunci cand nu ai prietenii in preajma ta si simti acel dor imens, poti incerca sa vorbesti mai des cu ai tai.Ma repet, e o chestie de timp pana te vei acomoda .
Nu ai de ce sa iti ceri scuze☺. Sper sa te obișnuiești repede cu situația.