| AdrianALT a întrebat:

De ceva timp imi place de o fata, aceasta imi da cateva semne ca m-ar placea si ea, precum: rade la cam toate glumele, cand ii scriu raspunde imediat + alte cateva semne care dau de inteles. Faza este ca alterneaza si cu faze care dau de inteles ca nu ma place, singura fiind ca eu trebuie mereu sa incep conversatia, deoarece ea nu o incepe. Chiar am nevoie de niste sfaturi cum sa-mi dau seama daca ma place sau nu este deloc interesata de mine! Tin sa mentionez ca este o colega din clasa mea si as dori acum niste sfaturi mai ales pentru online, din moment ce nu putem iesi afara pentru ca orasul este inchis.

Răspuns Câştigător
| Plaza95 a răspuns:

Eu îți sugerez sa faci tu primul pas să îi spui că îți place de ea, pentru că majoritatea fetelor vor ca baietii sa faca primul pas

| AdrianALT explică (pentru Plaza95):

Iti multumesc pentru sfat, faza este ca imi este jena si nu prea stiu cum sa abordez o fata, din moment ce nu am mai fost cu nimeni pana acum sad

| Plaza95 a răspuns (pentru AdrianALT):

Am fost si eu in situatia ta, mai ales daca o cunosti, trebuie sa fii tu, sa îi spui deschis ceea ce simti

Si frica de un refuz sau de faptul ca dupa o sa-si bata joc de tine si o sa rada de fata cu toti ca ti-ai deschis sentimentele fata de ea, ai avut-o? Daca da, cum ai trecut peste ea?

Am avut-o, dar crede-ma, daca e o persoana amabila de obicei, o sa incerce sa iti spuna frumos daca te va respinge. Cat despre frica de respingere, trebuie sa iti iei inima in dinti si sa o faci, altfel vei regreta. Gandeste-te ca toate persoanele, si baietii, si fetele trec prin asta, contribuie la procesul de evolutie a ta ca persoana, nu iti fie frica de ce va spune lumea

Ok, o singura intrebare as mai avea, ajuta daca ii spun intr-un mod subtil sau direct? Adica ai ceva sfaturi incat sa ii spun intr-un mod in care sa ii dau de inteles ca o plac, nu sa ii spun direct? Sau ajuta mai mult daca ii spun pe fata ca o plac?

Cel mai bine ar fi sa îi spui direct. Daca vrei să îi spui subtil, ai putea să îi faci cât mai multe complimente, ceea ce o va face să înțeleagă că o placi. Dar totuși, cel mai bine ar fi să îi spui direct, ceva de genul "știi, te plac de ceva vreme și nu am știut cum să îți spun". Nu contează foarte mult felul în care i-o spui, dacă te porti frumos cu ea, daca o intelegi, daca esti acolo pentru ea cand îi este greu, va înțelege că esti o persoana de treaba si va accepta sa fie cu tine

Iti multumesc pentru timpul acordat si pentru sfaturi, am sa incerc sa-mi fac curaj! Iti voi acorda si funda insa putin mai incolo deoarece nu sunt acasa!

Pentru puțin, mă bucur că te-am putut ajuta

10 răspunsuri:
DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Continua sa vorbesti cu ea, pur si simplu. Vorbiti (fara sa o dai in disperare), incercand sa o intelegi, sa ii arati ca esti acolo pentru ea, sa fii amuzant si sa nu incerci... sa te schimbi pentru ea, pur si simplu sa fii cat mai natural (in sensul bun). Iar cand o sa fie cazul de mai mult, o sa vina de la sine.

| Xinnicut a răspuns:

Am mai rasp la o intrebare de genu uitate la rasp mele e un rasp lung dar sper sa te ajute