Eu îți sugerez sa faci tu primul pas să îi spui că îți place de ea, pentru că majoritatea fetelor vor ca baietii sa faca primul pas
Am avut-o, dar crede-ma, daca e o persoana amabila de obicei, o sa incerce sa iti spuna frumos daca te va respinge. Cat despre frica de respingere, trebuie sa iti iei inima in dinti si sa o faci, altfel vei regreta. Gandeste-te ca toate persoanele, si baietii, si fetele trec prin asta, contribuie la procesul de evolutie a ta ca persoana, nu iti fie frica de ce va spune lumea
Cel mai bine ar fi sa îi spui direct. Daca vrei să îi spui subtil, ai putea să îi faci cât mai multe complimente, ceea ce o va face să înțeleagă că o placi. Dar totuși, cel mai bine ar fi să îi spui direct, ceva de genul "știi, te plac de ceva vreme și nu am știut cum să îți spun". Nu contează foarte mult felul în care i-o spui, dacă te porti frumos cu ea, daca o intelegi, daca esti acolo pentru ea cand îi este greu, va înțelege că esti o persoana de treaba si va accepta sa fie cu tine
Am mai rasp la o intrebare de genu uitate la rasp mele e un rasp lung dar sper sa te ajute
Continua sa vorbesti cu ea, pur si simplu. Vorbiti (fara sa o dai in disperare), incercand sa o intelegi, sa ii arati ca esti acolo pentru ea, sa fii amuzant si sa nu incerci... sa te schimbi pentru ea, pur si simplu sa fii cat mai natural (in sensul bun). Iar cand o sa fie cazul de mai mult, o sa vina de la sine.