Cel mai bine e sa nu il bagi in seama.Si eu in clasa am baieti care ma enerveaza si nu ii bag in seama si au incetat de a mai bate la cap.Cand ma striga ma fac ca nu ii aud sau daca spun lucruri jicnitoare despre mine ma prefac ca nu ii aud si se plictisesc la un moment dat.Incerca asa macar o saptamana iar daca nu functioneaza, aplici bataia ))
Esti fix ca mine am si eu o prietena (chinuitor) care ma enerveaza la culme, dar eu deja m-am deprins o rog frumos si imi da pace, ori citeodata intervine my best friend si ii spune sa imi daie pace si o ia la goana, dar in cazul tau iti sugerez sa nu il bagi in seama sau sa ii spui parintilor tai sau dirigintei. Este o iesire la fiecare problema.Si nu iti sugerez sa il lovesti deoarece o sa ai probleme si nu prin bataie se rezolva problemele.
sper ca ti-am fost de ajutor
Sa-l bati...nu e o solutie buna pentru ca vei avea tu in primul rand de suferit si i-ai da satisfactie, nu are rost sa te pui la mintea lui.
Sa-l ignori...atunci probabil ca te va provoca si te va sacai mai tare si nu vei scapa de el.
Cel mai bine e sa ii spui dirigintelui sau unui parinte si cu siguranta vei rezolva problema.Am vazut si eu cazuri din astea si asta a fost solutia cea mai buna.
anonim_4396 întreabă: