| Cristian225200 a întrebat:

Salut, de ceva timp nu mă simt bine, mă simt mult mai trist. Am avut o despărțire acum o lună, era singura pe care chiar o iubeam, dar m-a lăsat. Am trecut peste dar acum iar mă simt prost, mă gândesc numai la ea și problema e că nu sunt genul de persoana care sa uite chestii de genul. Și acum pur și simplu incep să plâng în anumite momente, ori că mă gândesc la ea sau la alte lucruri care mi s-au întâmplat. Va rog sa mă ajutați, am starea asta de mai bine de 2 saptamani.

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| Valhoare a răspuns:

Cea mai bună metodă, care te ține la distanță de zilele proaste e o pasiune.
Citește, joaca-te jocuri online, vizioneaza filme, iesi cu prietenii. Oamenii in viata asta vin si pleacă, trebuie sa acceptăm și sa mergem mai departe. Trecutul e cu trecutul, prezentul e cu viitorul.
Vor fi oameni mai răi, mai buni, dar vei căpăta experiență. O să fie bine, până atunci fii dur si urmeaza-ti visele.

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Incearca sa tii un jurnal zilnic.
Lucrurile devin mai clare atunci cand sunt puse pe hartie.
Si... o sa-ti faca bine.

| Cristian225200 explică (pentru anonim_4396):

Mersi de ajutor

| Instax a răspuns:

Buna! Daca crezi ca-ti face bine, mai vorbeste cu ea si spune-i ca ti-ai dori sa rămâneți macar prieteni, pentru ca iti sunt de ajutor sfaturile ei. Incerca sa iesi afara cu baietii, cunoaste persoane noi, o sa-ti faca bine. Asculta muzica, pentru mine muzica e cea mai buna terapiem Vorbește cu un psiholog daca crezi ca e chiar atat de grav

| Andreeush a răspuns:

Caută-ți o activitate care să te țină ocupat.

| CodrutElian1990 a răspuns:

Faptul ca te-a lasat trebuie sa te ambitioneze sa gasesti alta prietena. Sa-i demonstrezi ca nu-ti pasa de ea. Apoi ceva preocupari, asa cum au zis ceilalti care au postat.