| Gabri3ll a întrebat:

de curand am intrat la liceu in clasa a 9-a si nu ma simt in apele mele si pe langa asta am si vreo 2 colegi care cam fac misto de mine, nu stiu cum sa procedez ca sa scap de ei... am zis ca ma bat cu unul din ei dar ei cunosc multi baieti din liceu mai mari si nu cred ca ar fi o chestie inteligenta, eu unul nu prea cunosc lumea din liceu. doar din cartier dar daca vine ala cu 2-3 din liceu pana ajung eu in cartier sa le cer ajutorul prietenilor e mult. chiar nu stiu cum sa procedez in cazul asta. deja dimineata cand ma trezesc sa merg la scoala parca mi sila sa-i vad iar, ma trage mai mult inima sa chiulesc de la ore decat sa stau sa faca iar misto de mine. Va rog fara comentarii rautacioase, cred ca fiecare a trecut prin astfel de probleme. Rog seriozitate

5 răspunsuri:
| 德尼莎 a răspuns:

Daca nu vrei sa iasa bataie du-te la diriganta\dirigul tau si spune-i ce se petrece nu trebuie neaparat de fata cu toata lumea sa i zici, cand o\il vezi singur ca ei 2 o sa aiba probleme nu tu. Si eu am patit la fel, m-am dus la diriga mea si i-am explicat ce se intampla si imediat a luat masuri. Sa nu fi prost sa taci din gura ca mai incolo va fi mai rau si nu vei scapa de ei. Good Luck! ^^

| William a răspuns:

Bate-i, ce mai stai? Dar bate-i rau de tot. Nu trebuie sa fiti la scoala devil

| positivity a răspuns:

Când nu cauți probleme, nu ai parte de probleme. Ești în primul an de liceu și deja ai început cu stângul, deja ai început să nu te pui bine cu oamenii de pe acolo. Înțelegi faptul că dacă o ții tot așa nu îți va merge bine, da?
Dacă nu te înțelegi bine cu acei doi colegi de-ai tăi, asta este, treci mai departe. Nu te poți înțelege cu toată lumea.
Dar de la miștouri, până la bătaie este de-a dreptul neacdevat. De ce să te folosești de pumni pentru a remedia această situație? Soluții se pot găsi, dar bătaia nu este soluția.

| Pendek a răspuns:

Du-te la politie ordin de restrictie.

| Gabri3ll explică (pentru positivity):

Alta alternativa nu ai cu astfel de oameni, crede-ma ca am incercat si chiar vreau ca bataia sa fie ultima solutie pentru ca suntem oameni nu animale, n-ai cu cine vorbi